avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dividende Dobrogea SA si Rompetrol
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dividende Dobrogea SA si Rompetrol

Am un pachet de 1950 de actiuni ka Dobrogea SA si nu zm maj prjmjt de 15 ani ,nimic.Anual intreb si spun ca nu dau,desi in trecut au dat.Cum as putea sa intru in posesia banilor?
In privința dividentelor de la Petromidia nu am beneficiat de nici o suma de banj.Cum trebuie sa procedez pentru a inttra in posesia banilor?
Cum sa intru in posesia banilor ce mi se cuvin de la aceste dividente?
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:04, 18 Martie 2019
Rompetrol Rafinare SA nu a acordat dividende in ultimii trei ani (ciar daca a acordat ceva mai demult si nu le-ati ridicat, le-ati pierdut caci se tine cont doar de ultimii trei ani ca termen in care sa va ridicati drepturile) iar Dobrogea SA este in insolventa si aci nu se discuta de dividende. Alte detalii aflati contactand respectivele firme la sediul lor.
Dar o sa va spun ca odata cu depunerea acelor titluri primite de la stat prin anii "96 la cele doua firme, ati mai primit automat cateva actiuni la fiecare din cele cinci sif-uri. Dividendele de la acestea pe ultimii trei ani adica 2015, 2016, 2017, caci fiecare din ele sunt profitabile si in fiecare an distribuie o parte din profit catre dividende, le puteti ridica de la urmatoarele bani mergand personal la ghiseul bancii cu buletinul. Pentru SIF4 s SIF4 mergeti la BCR, SIF3 la BRD, SIF1 si SIF2 la Banca Transilvania.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni Carmen1234578 Carmen1234578 Părinții mei au 2 certificate de actionari.in 1996 au cumparat 80 de actiuni la societatea Dezrobirea constanta. Mai valoreaza ceva? Le mai putem vinde in ... (vezi toată discuția)
Actiuni petromidia Antonia Maer Antonia Maer Buna ziua. Am un certificat de actionar din acela de acum mai bine de 15 ani la petromidia. Nu am primit niciodata dividente, imi puteti spune daca are vreo ... (vezi toată discuția)
Hello. cat valoreaza azi actiunile la...? Feeverte Feeverte au si parinti mei niste actiuni la petromidia si atom-service(cernavoda). Sunt din Constanta..daca as vrea sa stiu cat valoreaza sau daca stie cineva. Va ... (vezi toată discuția)