avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea.Florescu

Activitate Mircea.Florescu

Ce a facut asociatia se numeste tulburarea dreptului la proprietate si se reclama la politie. In plus, puteti sa depuneti plangere la politie pentru furtul vechiului butuc de la usa si distrugerea usii, Apoi, pentru ca v-au schimbat butucul si v-au blocat accesul in casa depuneti plangere pentru hartuire si mentionati daunele morale, reaua intentie si intentia de a va umili. Cu plangerile depuse, cereti Politiei sa va transmita un rezultat pentru fiecare ancheta. Cu rezultatele, mergeti in instanta si cereti pedepsirea persoanelor care nu va respecta si acoperirea daunelor provocate. Cine va raspunde ca nu se poate face nimic in respectarea dreptului la proprietate, va minte.
Discuție Returnare bursa
Buna ziua,
M-am inscris la un program de doctorat, pe care, din motive pe care nu le pot mentiona aici, nu l-am terminat.
Pentru primii 3 ani de studiu am obtinut o bursa, din partea Universitatii, cu finantare POSDRU, avand conditia sa public teza in acesti 3 ani. Aproape de expirarea termenului, m-am prezentat la directorul programului si am spus ca intampin dificultati in finalizarea studiilor. Mi s-a raspuns verbal ca inteleg motivele si nu va trebui sa returnez suma primita, mai ales ca, pana in acel punct, investisem timp in cercetare si obtinusem rezultatele scontate. Insa, dupa 5 ani, am primit cerere de returnare a sumei primite, intr-un moment in care nu dispun de asemenea lichiditati.
Daca cererea de returnare a bursei s-a facut la peste 5 ani de la termenul stipulat in contract, imi va aproba instanta prescrierea datoriei?
Va multumesc mult!
Buna ziua,
M-am inscris la un program de doctorat, pe care, din motive pe care nu le pot mentiona aici, nu l-am terminat.
Pentru primii 3 ani de studiu am obtinut o bursa, din partea Universitatii, cu finantare POSDRU, avand conditia sa public teza in acesti 3 ani. Aproape de expirarea termenului, m-am prezentat la directorul programului si am spus ca intampin dificultati in finalizarea studiilor. Mi s-a raspuns verbal ca inteleg motivele si nu va trebui sa returnez suma primita, mai ales ca, pana in acel punct, investisem timp in cercetare si obtinusem rezultatele scontate. Insa, dupa 5 ani, am primit cerere de returnare a sumei primite, intr-un moment in care nu dispun de asemenea lichiditati.
Daca cererea de returnare a bursei s-a facut la peste 5 ani de la termenul stipulat in contract, imi va aproba instanta prescrierea datoriei?
Va multumesc mult!
Buna ziua,
Va multumesc mult!