avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate golea_mara

Activitate golea_mara

În contractul de vânzare este menționat acest aspect: "vânzătorii X, declarăm ca pentru acest apartament nu exista contracte individuale pentru furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale, cumpărătorii urmând sa suporte costul de achiziționare și montare a contoarelor de energie electrica și gaze naturale. Totodată declarăm și garantam ca nu exista nici un impediment pentru încheierea contractelor individuale, ca vom pune la dispoziția cumpărătorilor toate actele necesare în acest sens. "
Cristina Filimon a scris:

Trebuie analizate antecontractul și contractul de vânzare ca să vă răspund la această întrebare.

O seară faină,
Av. Filimon Cristina

Bună ziua! Am cumpărat un apartament prin credit ipotecar la care rețeaua de gaze era de șantier și nu racordata la rețeaua principala. În urma unei reclamații gazele au fost oprite. De 4 luni dezvoltatorul tot ne promite ca vor începe lucrările dar nimic. Putem sa facem ceva în aceasta privința din punct de vedere legal? Mulțumesc!
Buna ziua,

Socrul meu a avut succesiunea acum 4 ani ( ei sunt 7 frati) si i-au revenit 3000mp dintr-un teren extravilan. El detine un certificat de mostenitor. Cum poate vinde acest teren ? Care sunt pasii de urmat ? In toata aceasta perioada intreg terenul a fost dat catre o asociatie care l-a cultivat si care i-a platit unuia dintre frati chirie. Cred ca titlul de proprietate este la acest frate insa relatiile intre ei nu sunt cele mai bune.

Multumesc mult pentru raspunsuri !