avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate Adirana

Activitate Adirana

Răspuns la discuția acte de proprietate
cred ca cel mai bine e sa merg la notar si sa solicit acea copie si apoi sa mai intreb. la mine nu a vrut sa lase vreun exemplar bunica. in nici un caz nu e cu renta viagera, iar banii s/au dat fictiv...multumesc!
Răspuns la discuția acte de proprietate
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri! din pacate, contractul este la ea, ascuns bine, pentru ca are dintotdeauna spaima ca eu as vrea sa vind apartamentul facindu/se ca uita de acea clauza care nu/mi mi/ar permite asa ceva chiar daca as vrea. nu/mi amintesc exact daca acea clauza este si pentru ingrijire. in orice caz, a fost vorba de o vinzare, prin urmare nu de mostenitori mi/era frica, ci chiar de bunica...din cite imi spuneti inteleg ca nu prea mai poate face nimic si mi/a mai trecut sperietura. cu batrinii astia risti sa intri tu in pamint inaintea lor, daca/mi permiteti o gluma....
Răspuns la discuția acte de proprietate
ok, situatia este urmatoarea! contractul a fost incheiat la notar acum vreo 5 ani intre mine si bunica mea, acum in virsta de 80 de ani. intre timp, desi locuim impreuna - de trei ani alaturindu-ni-se sotul meu si de 2 luni bebelusul nostru -relatia cu ea s-a deteriorat, ea fiind o persoana mai dificila. astfel, s-a ajuns sa ne ameninte ca ne lasa fara casa. pentru ca exista in contract acea clauza, mi-e teama ca ar putea sa treaca la fapte...
Răspuns la discuția acte de proprietate
icsulescu a scris:

Actul pe care l-ati facut de mana nu este vanzare fiindca nu a fost incheiat la notar. Cel mult valoreaza o promisiune de vanzare care e prescriptibila in 3 ani de la data incheierii antecontractului. Asa ca nu prea vad cum s-ar putea face o actiune in instanta.


as vrea sa stiu in ce conditii poate fi denuntat un contract de vinzare/cumparare a unui apartament cu clauza viagera.
multumesc!
elena21 a scris:

Stiti cumva daca de la 1 ian 2008 indemnizatia de crestere copil va fi cuantificata in 85% din media salariilor pe ultimele 12 luni?

pe linga aceasta intrebare as vrea sa mai stiu exact ce drepturi voi avea ca mamica, aflata la prima nastere, si unde trebuie sa depun cererile necesare. multumesc!