avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate remusyk

Activitate remusyk

Răspuns la discuția legal sau ilegal?
Nu, problema consta in felul urmator, vreau sa stiu daca ceea ce fac ei este legal sau ilegal...vreau sa stiu daca exista anumite drepturi de autor sau drepturi de vanzare si mai important vreau sa stiu daca ei nu cer plata ramburs tocmai pentru a nu incalca unele drepturi de autor...multumesc frumos !
buna seara..... am primit o oferta pe mail cu un dvd ce contine carti in format word si pdf si unele basme in format mp3 persoanele respective nu cer banii ramburs.fac asta pt ca e ilegal sa ceara banii ramburs incalcand astfel drepturile de autor sau fac asta pentru a castiga increderea clientului?
buna seara..... am primit o oferta pe mail cu un dvd ce contine carti in format word si pdf si unele basme in format mp3 persoanele respective nu cer banii ramburs.fac asta pt ca e ilegal sa ceara banii ramburs incalcand astfel drepturile de autor sau fac asta pentru a castiga increderea clientului?
multumesc mult
buna seara.....am facut o reclamatie in urma cu cateva zile pt ca m-a batut cineva iar martorul pe care l-am citat in reclamatie nu vrea sa dea declaratie. el este singurul care a vazut ce s-a intamplat intre mine si cel invinuit ce pot face in aceste conditii? el va fi citat de catre politie ca sa dea declaratie? am si certificat medico-legat tot este caz penal mi-au spus domnii politisti. multumesc
Răspuns la discuția amenintari dupa care bataie
multumesc mult o sa-mi fie de folos cele spuse de dumneavostra :)
Răspuns la discuția amenintari dupa care bataie
plangerea e depusa astazi la oficiu ca asa m-a indrumat comandantul nu au vrut sa-mi dea nr de inregistrare au inventat un motiv si au zis sa ma duc joi sa imi iua nr de inregistrare daca vreti va pot da si declaratia intr-un mail prealabil ca sa vedeti despre ce este vorba. ar trebui sa depun o plangere si la procuratura? daca il dau in judecata imi va plati despagubiri? va multumesc
buna seara... ma numesc alexandru si am o mica mare problema :) in urma cu 2 sapt am fost amenintat verbal de o persoana cu moartea si alte injurii am mers la politia din oras unde acolo a fost indentificat ulterior inculpatul la buna intelegere el si-a cerut scuze si a dat o declaratie ca nu o sa se mai atinga de mine... dupa o sapt dupa ce a facut lucrul acesta a dat in mine... ieri seara . astazi am fost la medicul legist care a constat ca am nevoie de 8-9 zile de spitalizare. astazi am fost si la politie unde cei de acolo m-au indrumat sa fac o plangere scrisa si sa las pe mana lor ca rezolva ei.. as vrea un sfat ce pot sa fac mai departe in conditiile acestea pt ca nu vreau sa iert nimic ce am de facut? va multumesc