avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martorul nu vrea sa dea declaratie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martorul nu vrea sa dea declaratie

buna seara.....am facut o reclamatie in urma cu cateva zile pt ca m-a batut cineva iar martorul pe care l-am citat in reclamatie nu vrea sa dea declaratie. el este singurul care a vazut ce s-a intamplat intre mine si cel invinuit ce pot face in aceste conditii? el va fi citat de catre politie ca sa dea declaratie? am si certificat medico-legat tot este caz penal mi-au spus domnii politisti. multumesc
Cel mai recent răspuns: remusyk , utilizator 23:01, 19 Februarie 2008
Da , va fi audiat si martorul pe care l-ati indicat in plangere. Despre ceea ce va spune..............asta nu depinde de dvs. Probabil ca va sustine varianta dumneavoastra sau pe cea a celui care v-a batut sau va spune ca nu stie nimic...
Daca este mentionat in declaratia dvs, atunci politia il va cita pentru audieri si atunci il va pune sa dea o declaratie.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a da declaratie la politie honeybee honeybee Am fost citata intr-un un dosar penal si refuz sa ma prezint sa dau declaratie la politie. Care ar putea fi urmarile? (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal 4-5 zile MCristiiii MCristiiii Bună seara, Am fost bătut de patru persoane după care mi-am scos certificat medico-legal. Medicul mi-a dat 4-5 zile de îngrijiri medicale. Agresiunea ... (vezi toată discuția)
Martor FFLORICEL FFLORICEL In urma unui incident , au rezultat 2 dosare unul de ultraj in care este acuzat fratele meu si unul de tentativa de omor , fratele fiind si victima.Am fost ... (vezi toată discuția)