avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate roxi_roxana

Activitate roxi_roxana

Răspuns la discuția hotarare divort
buna ileana as dori daca se poate sa vb
astept mesajul tau pe mail.o zi buna danelita_25_2006,acesta este mesengerul meu,vreau sa vb cu tine
soliaepia a scris:

Buna ziua!
Sunt mama unui baietel de 4 ani ,rezultat dintr-o relatie de concubinaj, care este recunoscut de tatal lui .In prezent sunt despartita de tatal copilului ,copilul primeste pensie alimentara in urma unei sentinte judecatoresti .Tatal copilului nu intretine relatii personale cu copilul ,nu manifesta nici un fel de interes asupra copilului desi exista o hot.judecatoreasca in care i s-a stabilit dreptul la vizita de 2 ori pe luna.Am insa o nelamurire si am nevoie de ajutorul d-voastra in ceea ce priveste hotararea judecatoreasca.Asadar am introdus o cerere de chemare in judecata impotriva tatalui copilului pt.a-l obliga la plata pensiei alimentare intrucat nu a avut bunavointa de a o face in mod nesilit,dupa ce instanta a hotarat cuantumul pensiei alimentare ,acesta m-a chemat in judecata pt. a stabili dreptul la vizita desi nu i-am interzis niciodata acest lucru .In momentul in care am formulat o intampinarea a acestei actiunii am facut si o cerere reconventionala in care am cerut stabilirea domiciliului minorului la mine care a fost aprobata de catre instanta de judecata .Am o hotarare definitiva si irevocabila in care s-a stabilit domiciliul minorului la mine.POT FOLOSI ACEASTA HOTARARE PT. A SCOATE DIN TARA MINORUL SAU AM NEVOIE DE ACORDUL SCRIS AL TATALUI(ceea ce nu voi obtine niciodata de la el)?
Va multumesc anticipat!
Buna! Am si eu o fetita de un an si 3 luni ,sunt divortata si acum ma judec cu fotul sot ptr drept de vizita! El m-a dat in judecata .Pana in prezent el nu a binevoit macar odata sa vina s-o vada iar acum cere dreptul acesta legal.As vrea daca se poate sa vb privat pe messenger eu iti dau id meu si vb acolo sau daca ai putea sa imi dai nr tau de tel si te sun eu.Id meu :danelita_25_2006 ,iti multumesc frumos si astept un raspuns de la tine!
Răspuns la discuția Un sfat daca se poate!
buna seara,s-a amanat adica sa mai dat un termen din cauza ca el nu a fost prezent si nici martorul lui ,cred ca aici e vb de razbunare pe mine el ce vrea de fapt,s-a dat termen in aprilie ptr ca nu au fost prezenti,nimeni prcizez nui interzice dreptul sa-si viziteze acest copil ,dar se vede ca el nu doreste asta de ce nu se prezinta,asta se mai poate numi tata,pacat ca poate fii asa spune ca eu nui dau voie dar intrebarea este a venit vreodata sa o vada pe fetita ma indoiesc daca el afirma acest lucru minte dar si minciuna e scrisa in legile omenesti deci prin asta demonstreaza ca nua re nimic ptr acest copil,fuge si unde pui ca el a deschis proces impotriva mea,de ce nu vine odata sa se tremmine acest balamuc,av lui vb cu mine si mi-a zis sa cadem a o inteegere eu sunt de acord dar cu cine sa vvvb da el nu comunica cu mine,pacat acesta dupa cate v-am spus se poate numi tata,ma indoiesc de acest lucru nu vrea decat sa fac rau,si cum raman ecu jignirile care mi sau auds de anuminte i pers pe net eu nu am vrut decat o parere dar se pare ca latii nu sunt in stare sa o dea doar vor sa jigneasc am crezut in acest site,am zis ca primesc un sfat bun dar unii am vazut cum raspund cine are acum dreptatte eu sau fostul sot
eu fug de el sau el de mine pacat ca ma chinuie pe mine si mai mult copilul ca totul se transite la copilul dar cei pasa lui ptr el nu conteaza nimic sa taie vb romaneasc ain cane vie vrea sa se razbune pe mine ,ok va multumesc inca odata ptr amabilitatea de care ati dat dovada si e ultima dat cand scriu pe acest site chiar sincer am fost dezamagita nu vroiam ca lume acare mi-a raspuns sa ma sustina dar jignirile nu sunt posbile pe un asa site oricum va multumesc anticipat la totii si o sera placuta numai bine
buna ziua cu rspect ptr dumneavoastra el nu se prezinta deloc la tribunal,iara nici martorul lui nu se prezinta ce fel vrea el drept de vizita daca o lungeste asa.a deschis el deci el este reclamant de ce nu se prezinta,oricum urmatorul termen sa dat in martie,totusi nu vad de ce nu s-ar prezenta susutine ca ete detasat,pai atunci cum vrea sa vina in viizta la copil,precizez un lucru eu niciodata nu i-am interzis fostulu sot sa-si vada copilul si mai precizez inca iun lucru el ma evita si pe mien cand ne gaism pe strad sau in diverse locuri cum poate el sa aiba o rel de amicitie cu mine dac el nu comunica macar ptr acest copil,eu nui interzic acest drept ca urmare se vede ce interesat este de copil ca,nu se prezinta la tribunal deloc ,va multumesc si astept opinia dumneavoastar cu respect
Răspuns la discuția Va rog un sfat!
rescpect se cere eu nu v-am jignit
bun asera cu rescpect ptr dumneavoastra in primul rand copilul meu nu e odrasla,si in al doilea rand el nu se poate numi tata,un tata care isi bate crunt nevasta cand ea este insarcinata cu,copilul lui asta se poate numi tata,pacat ca uni gandewsc altfel,si apropo nimeni nui interzic edreptul de a vizita fetita doar ca el nu vine sa o vada
va multumesc ptr mesaj,si inca o dat cu respect nu stiu dac sunteti av sau nu dar copilul meu nu este odrasla sa retineti asta, eara placuta
va cer respect
eu gresesc cu ceva,nu cred nimeni nui intrezice sa vada copilul doar ca el nu vine sa vada fetita e totakl dezinteresat,vrea razbunare nu are inima
ma scuzati cu rescpect ptr dumneavoastra ca avocat dar ce tata poate fii acela care eu cand eram insarcinata cu fetita lui el nu ma lovea crunt ce tata poate fii daca timp de aproape 1 an si 2 luni nu si a vizitata acest copil ce tata pate fi cand nu contribuie finnaciar la nimic doar ce sa stabilit de lege pana sa se stabileasca pensie alimentara el nu la interresat,pacat asta nu se poate numi tatat
si apropo el este total dezinteresat de acest copil vrea doar sa se razbune pe mine,si inca ceva nimeni nu interzice sa vina sa vada fetita dar ca el nu vine,asta se mai poate numi tata,dumneavoastra spuneti in perspectiva dumneavoastra dar nu stiti prin cate am trecut practic si acum imi este frica de el,ma batut crunt cand eram insarcinata cu fata deci cu copilul lui dar ce sa mai zic,va multumesc si o seara placuta cu rescpect roxi
Discuție Va rog un sfat!
Buna ziua ,as dori daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema!
Am avut prima infatisare la tribunal cu fostul sot,ptr drept de vizita,minora are 1an,iar acum s-a stabilit ca la urmatorul termen,de judecata sa venim cu martori de ambele parti,si la el s-a cerut ancheta sociala la mine ca sa stiu conditiie,ca doar mie mi-a fost incredintat minora,as dori daca se pate sa ma lamuriti daca el va putea sa aiba dreptul de a lua minora de langa mama la o varsta asa frageda,ce poate sa stabileasca legea,va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra
Buna ziua! Va mai rog ceva ,cand am fost la tribunal judecatoarea a decis sa se faca ancheta sociala la el acasa dar el nu a fost prezent si nici cand a fost instiintat nu a dat vreun semn.Maine ne prezentam din nou si as vrea sa stiu daca mai are sanse sa castige dreptul la vizita sau ce anume o sa se intample din cauza ca el nu s-a prezentat cand a fost cei de la ancheta sociala la el acasa.Miltumesc frumos!
Buna ziua! Va mai rog ceva ,cand am fost la tribunal judecatoarea a decis sa se faca ancheta sociala la el acasa dar el nu a fost prezent si nici cand a fost instiintat nu a dat vreun semn.Maine ne prezentam din nou si as vrea sa stiu daca mai are sanse sa castige dreptul la vizita sau ce anume o sa se intample din cauza ca el nu s-a prezentat cand a fost cei de la ancheta sociala la el acasa.Multumesc frumos!