Cel mai probabil va trebui sa asteptati pana autoritatile engleze vor face reverificarea inscrisurilor din evidente.
Puteti incerca un ajutor la ambasada Romaniei din Londra pentru a face demersuri la autoritatile engleze. Greu de anticipat care va fi rezultatul final chiar daca se vor accepta demersurile ambasadei. Procedura de reverificare a inscrisurilor apartine autoritatilor engleze abilitate cu astfel de verificari in aeroporturi.
Buna ziua.
Doar autoritatile engleze va pot ajuta in aceasta problema, asa ca...Luati legatura cu ele ( puteti incerca la ambasada lor din tara noastra sau chiar la serviciul lor de politie, daca ajungeti in U.K.)
Buna ziua, sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind repartizat cu munca acolo, a fost si a oferit declaratii despre ceea ce s-a petrecut , apoi s-a intors in Romania , dupa o perioada de o luna , a plecat la munca fiind angajat la o firma Italiana , cand a ajuns in aeroport la Bucuresti , a fost intrebat de adresa din buletin si unde calatoreste, i s-a explicat ca britanici au cerut informatii suplimentare despre el , intre timp procesul din Uk a fost finalizat , gasindu-l vinovat pe unul din baieti , procesul s-a terminat cu o amenda si cateva ore in folosul comunitati , sotul meu fiind declarat neprezentat . Acum dupa un an , de fiecare data cand sotul meu paraseste Romania este rugat sa isi scrie adresa si unde calatoreste , acest lucru intamplandu-se pe fiecare aeroport unde aterizeaza . Acest lucru devine incomfortabil pentru el si in acelas timp pentru mine . Cei de la politia de frontiera i-au explicat ca acest lucru se va sterge atunci cand cei din Uk isi vor aduce aminte sa il stearga din baza de date sau atunci cand vor iesi din Uniune . Pentru noi este ceva foarte neplacut si nu intelegem ce se poate intampla atata timp cat procesul s-a finalizat . Va rog frumos,daca se poate sa ne ajutati cu un raspuns . Va multumesc anticipat !
Buna ziua, sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind repartizat cu munca acolo, a fost si a oferit declaratii despre ceea ce s-a petrecut , apoi s-a intors in Romania , dupa o perioada de o luna , a plecat la munca fiind angajat la o firma Italiana , cand a ajuns in aeroport la Bucuresti , a fost intrebat de adresa din buletin si unde calatoreste, i s-a explicat ca britanici au cerut informatii suplimentare despre el , intre timp procesul din Uk a fost finalizat , gasindu-l vinovat pe unul din baieti , procesul s-a terminat cu o amenda si cateva ore in folosul comunitati , sotul meu fiind declarat neprezentat . Acum dupa un an , de fiecare data cand sotul meu paraseste Romania este rugat sa isi scrie adresa si unde calatoreste , acest lucru intamplandu-se pe fiecare aeroport unde aterizeaza . Acest lucru devine incomfortabil pentru el si in acelas timp pentru mine . Cei de la politia de frontiera i-au explicat ca acest lucru se va sterge atunci cand cei din Uk isi vor aduce aminte sa il stearga din baza de date sau atunci cand vor iesi din Uniune . Pentru noi este ceva foarte neplacut si nu intelegem ce se poate intampla atata timp cat procesul s-a finalizat . Va rog frumos,daca se poate sa ne ajutati cu un raspuns . Va multumesc anticipat !
Buna seara , sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind repartizat cu munca acolo, a fost si a oferit declaratii despre ceea ce s-a petrecut , apoi s-a intors in Romania , dupa o perioada de o luna , a plecat la munca fiind angajat la o firma Italiana , cand a ajuns in aeroport la Bucuresti , a fost intrebat de adresa din buletin si unde calatoreste, i s-a explicat ca britanici au cerut informatii suplimentare despre el , intre timp procesul din Uk a fost finalizat , gasindu-l vinovat pe unul din baieti , procesul s-a terminat cu o amenda si cateva ore in folosul comunitati , sotul meu fiind declarat neprezentat . Acum dupa un an , de fiecare data cand sotul meu paraseste Romania este rugat sa isi scrie adresa si unde calatoreste , acest lucru intamplandu-se pe fiecare aeroport unde aterizeaza . Acest lucru devine incomfortabil pentru el si in acelas timp pentru mine . Cei de la politia de frontiera i-au explicat ca acest lucru se va sterge atunci cand cei din Uk isi vor aduce aminte sa il stearga din baza de date sau atunci cand vor iesi din Uniune . Pentru noi este ceva foarte neplacut si nu intelegem ce se poate intampla atata timp cat procesul s-a finalizat . Va rog frumos,daca se poate sa ne ajutati cu un raspuns . Va multumesc anticipat .
Anamaria201120
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc frumos !! O seara buna
Cornel Vasile a scris:
In situatia in care mai sunteti in perioada de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
Buna seara , de o luna sunt angajata la o firma ca operator calculator , in seara aceasta seful meu m-a facut sa ma simt jignita in prezenta a doi clienti , atunci cand mi-a spus " pana scoate imprimanta asta nu ai vrea sa faci niste flotari " , dupa ce am ramas noi doi si o colega am incercat sa ii explic ca m-am simtit jignita, de aici a inceput cearta care s-a finalizat cu " gata te concediez ". As vrea sa stiu care sunt drepturile mele si ce ar putea sa imi faca deoarece mi-a spus la final " o sa fie foarte rau pentru tine ". Toate astea doar pentru ca am incercat sa ii explic ca nu imi place sa ma simt jignita . In tot acest timp am incercat sa fac absolut tot ceea ce mi sa cerut , grafica , contabilitate primara , stampile , consultant vanzari ,sa prepar cafeaua dimineata pentru sef atunci cand venea la birou , pentru ca si asta era una din sarcinile noastre , nu aveam voie sa folosim telefonul in timpul programului , chiar daca eu am o fetita de 3 ani si trebuia sa stiu de ea pe timpul zilei , nimic din ce am facut nu a fost bine. Trebuie sa mentionez ca in contractul meu , scrie ca 90 de zile ar fi trebuit sa fiu in perioada de proba . Va multumesc frumos pentru timpul acordat .