avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost jignită la locul de muncă, după care mi s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost jignită la locul de muncă, după care mi s-a spus și că voi fi concediată. Care sunt drepturile mele?

Buna seara , de o luna sunt angajata la o firma ca operator calculator , in seara aceasta seful meu m-a facut sa ma simt jignita in prezenta a doi clienti , atunci cand mi-a spus " pana scoate imprimanta asta nu ai vrea sa faci niste flotari " , dupa ce am ramas noi doi si o colega am incercat sa ii explic ca m-am simtit jignita, de aici a inceput cearta care s-a finalizat cu " gata te concediez ". As vrea sa stiu care sunt drepturile mele si ce ar putea sa imi faca deoarece mi-a spus la final " o sa fie foarte rau pentru tine ". Toate astea doar pentru ca am incercat sa ii explic ca nu imi place sa ma simt jignita . In tot acest timp am incercat sa fac absolut tot ceea ce mi sa cerut , grafica , contabilitate primara , stampile , consultant vanzari ,sa prepar cafeaua dimineata pentru sef atunci cand venea la birou , pentru ca si asta era una din sarcinile noastre , nu aveam voie sa folosim telefonul in timpul programului , chiar daca eu am o fetita de 3 ani si trebuia sa stiu de ea pe timpul zilei , nimic din ce am facut nu a fost bine. Trebuie sa mentionez ca in contractul meu , scrie ca 90 de zile ar fi trebuit sa fiu in perioada de proba . Va multumesc frumos pentru timpul acordat .
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Anamaria201120 , utilizator 19:50, 13 Noiembrie 2018
In situatia in care mai sunteti in perioada de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos !! O seara buna

Cornel Vasile a scris:

In situatia in care mai sunteti in perioada de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie andreeaddeea andreeaddeea Buna ziua, Am cumparat online o imprimanta care dupa 2 saptamani s-a defectat. Am trimis-o la firma de unde am cumparat care avea service propriu si mi-au zis ... (vezi toată discuția)
Vreau să plec de la locul de muncă mefebydesign mefebydesign Buna ziua! Doresc să plec de la actualul loc de muncă, deoarece nu m-am integrat în colectiv. Munca nu îmi este apreciată, ba chiar batjocorită. Nu am ... (vezi toată discuția)
Pot da în judecata un medic ginecolog? Dgeanina Dgeanina Bună dimineața! As vrea sa ma sfătuiți cum sa procedez sa dau în judecata un medic ginecolog?! Am 34 de ani, am o fetita de 10 ani adusa pe lume cu mari ... (vezi toată discuția)