Buna seara , de o luna sunt angajata la o firma ca operator calculator , in seara aceasta seful meu m-a facut sa ma simt jignita in prezenta a doi clienti , atunci cand mi-a spus " pana scoate imprimanta asta nu ai vrea sa faci niste flotari " , dupa ce am ramas noi doi si o colega am incercat sa ii explic ca m-am simtit jignita, de aici a inceput cearta care s-a finalizat cu " gata te concediez ". As vrea sa stiu care sunt drepturile mele si ce ar putea sa imi faca deoarece mi-a spus la final " o sa fie foarte rau pentru tine ". Toate astea doar pentru ca am incercat sa ii explic ca nu imi place sa ma simt jignita . In tot acest timp am incercat sa fac absolut tot ceea ce mi sa cerut , grafica , contabilitate primara , stampile , consultant vanzari ,sa prepar cafeaua dimineata pentru sef atunci cand venea la birou , pentru ca si asta era una din sarcinile noastre , nu aveam voie sa folosim telefonul in timpul programului , chiar daca eu am o fetita de 3 ani si trebuia sa stiu de ea pe timpul zilei , nimic din ce am facut nu a fost bine. Trebuie sa mentionez ca in contractul meu , scrie ca 90 de zile ar fi trebuit sa fiu in perioada de proba . Va multumesc frumos pentru timpul acordat .
In situatia in care mai sunteti in perioada de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
Anamaria201120
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc frumos !! O seara buna
Cornel Vasile a scris:
In situatia in care mai sunteti in perioada de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
Garantie
andreeaddeea
Buna ziua,
Am cumparat online o imprimanta care dupa 2 saptamani s-a defectat. Am trimis-o la firma de unde am cumparat care avea service propriu si mi-au zis ... (vezi toată discuția)