dyana_alexandru a scris:
Ma intereseaza sa cumpar societatea dvs. Trimiteti, va rog, un mesaj cu nr. dvs. de telefon la care sa va pot contacta. Multumesc
Erati interesat/a de cumpararea unei firme. Am si eu o firma si vreau s-o cedez.
Firma a fost infiintata, in Bucuresti, in anul 2004 si doar la data infiintarii a avut ceva activitate, dar foarte slaba. Am avut inregistrate cheltuieli cu infiintarea firmei (actele, formularistica, stampila, etc.) si ceva procurari de marfa. Contabilitatea am tinut-o eu si tot eu am depus trimestrial Declaratia 100 si Bilanturile contabile: - la fisc, cele anuale si semestriale si - la RC, cel anual. Din anul 2005 nu a mai functionat, dar nu am suspendat-o. Atata doar, am depus actele ce le precizam anterior. Firma a functionat tot timpul pe pierderi, nu are obligatii fiscale. Conturile din Bilant, Active = Pasive = cca 1000 RON.
Nu am nici-o pretentie financiara pentru cedarea acestei firme. Se intelege ca nici nu sunt dispus sa fac cheltuieli suplimentare cu ocazia acestei operatiuni.
Aceasta firma poate fi foarte bine folosita pentru afaceri in domeniul softului sau IT. Are o denumire destul de relevanta. Daca situatia devine serioasa, o sa va dau mai multe detalii cu ocazia unei intalniri.
Daca va intereseaza pot fi contactat la firma.srl@gmail.com.
Si inca ceva, mai sunt interesate doua persoane dar inca n-am batut palma cu ele. Deci, hotararea va apartine cat de repede va miscati.