avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma SRL -Bucuresti- vanzare/cedare - pret=0 lei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma SRL -Bucuresti- vanzare/cedare - pret=0 lei


Firma a fost infiintata, in Bucuresti, in anul 2004 si doar la data infiintarii a avut ceva activitate, dar foarte slaba. Administrator unic, fara salariati. Am avut inregistrate cheltuieli cu infiintarea firmei (actele, formularistica, stampila, etc.) si ceva procurari de marfa. Contabilitatea am tinut-o eu si tot eu am depus trimestrial Declaratia 100 si Bilanturile contabile: - la fisc, cele anuale si semestriale si - la RC, cel anual. Din anul 2005 nu a mai functionat, dar nu am suspendat-o. Atata doar, am depus actele ce le precizam anterior. Firma a functionat tot timpul pe pierderi, nu are obligatii fiscale. Conturile din Bilant, Active = Pasive = cca 1000 RON.

Nu am nici-o pretentie financiara pentru cedarea acestei firme. Se intelege ca nici nu sunt dispus sa fac cheltuieli suplimentare cu ocazia acestei operatiuni.

Aceasta firma poate fi foarte bine folosita pentru afaceri in domeniul softului sau IT. Are o denumire destul de relevanta.

Pot fi contactat la firma.srl@gmail.com. Ulterior stabilim si alte detalii pentru cei interesati.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 08:02, 13 Martie 2008
astept raspunsul dvs pe e-mail: lumarexpert@yahoo.com
E un mod elegant de a scapa de o societate fara sa mai faceti cheltuieli pentru radiere. ;)
Foarte corect!
Atat timp cat alta varianta necostisitoare nu exista in legislatia noastra....asta este!:)
Da, simpatic:)
Macar scapa omul de drumuri..
Da si-i raman si banii de radiere :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru tranfer de proprietate in cazul uni srl unic asociat vistarom vistarom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Eu doresc sa-mi vand societatea pe care am infiintat-o in februarie 2005 si la care sunt unic ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl sau nu? lor28 lor28 Avem un SRL infiintat in 2003, cu activitate din 2005 si am primit o citatie de la tribunalul Bucuresti prin care ONRC ne cheama pentru dizolvarea societatii ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)