Firma a fost infiintata, in Bucuresti, in anul 2004 si doar la data infiintarii a avut ceva activitate, dar foarte slaba. Administrator unic, fara salariati. Am avut inregistrate cheltuieli cu infiintarea firmei (actele, formularistica, stampila, etc.) si ceva procurari de marfa. Contabilitatea am tinut-o eu si tot eu am depus trimestrial Declaratia 100 si Bilanturile contabile: - la fisc, cele anuale si semestriale si - la RC, cel anual. Din anul 2005 nu a mai functionat, dar nu am suspendat-o. Atata doar, am depus actele ce le precizam anterior. Firma a functionat tot timpul pe pierderi, nu are obligatii fiscale. Conturile din Bilant, Active = Pasive = cca 1000 RON.
Nu am nici-o pretentie financiara pentru cedarea acestei firme. Se intelege ca nici nu sunt dispus sa fac cheltuieli suplimentare cu ocazia acestei operatiuni.
Aceasta firma poate fi foarte bine folosita pentru afaceri in domeniul softului sau IT. Are o denumire destul de relevanta.
Pot fi contactat la firma.srl@gmail.com. Ulterior stabilim si alte detalii pentru cei interesati.
Dizolvare srl sau nu?
lor28
Avem un SRL infiintat in 2003, cu activitate din 2005 si am primit o citatie de la tribunalul Bucuresti prin care ONRC ne cheama pentru dizolvarea societatii ... (vezi toată discuția)