Pai , dupa donatie parintii nu mai au niciun drept asupra apartamentului. Daca face un copil dupa ce se termina divortul si dupa ce se fac actele de donatie, ce drepturi legale sa aibe un copil nascut dupa cativa ani la un bun care nu mai apartine tatalui sau? Si, din cate am citit eu, donatiile nu se impart la un eventual partaj, e bun propriu.Pot fi atacate doar de ceilalti frati existenti la data respectiva( cand se face donatia) . Altfel ce fel de acte se pot face ca sa fiu sigura ca va ramane copilului apartamentul?
Pt mine nu e nicio problema, am un apartament dinainte de casatorie, voi locui acolo cand va deveni major baiatul.Pe mine ma intereseaza o cale cat mai usoara si mai putin costisitoare ca sa raman acum in apt cu baiatul , as dori sa am un act facut la notar .
Nu am ajuns inca la partaj, tocmai de aceea as vrea sa stiu daca pot fi facute acte de donatie pe numele copilului minor, ca sa nu mai ajungem la partaj si sa nu creada ca-i doresc eu averile. Apartamentul este bun comun, dobandit in timpul casatoriei.
Multumesc pt raspuns
Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca intr-un SA sunt mai multi actionari(12) si in ultimii ani profitul s-a reinvestit as putea cere , ca si actionar, sa mi se plateasca dividendele la o data stabilita, chiar daca ceilalti actionari doresc sa le investeasca in continuare in firma? Multumesc