avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela2000

Activitate mihaela2000

Va multumesc mult pt raspunsul dat ,dar prefer varianta cu 100% si sper sa reusim !
Imi puteti spune ,va rog, exista vreo lege prin care sa obligam proprietarii la reparatia acoperisului? Poate asa ii consrtangem putin si poate vor ceda in favoarea noastra !
Va multumesc !
Buna seara,
Locuiesc intr-un bloc ,la et 2 (ultimul), unde sunt 3 apartamente pe palier .Eu si una din vecinele mele de pe palier vrem sa mansardam podul doar pe suprafata apartamentelor noastre , dar refacem tot acoperisul.. Din discutiile purtate cu asociatia de locatari (care nu vor sa faca nici o reparatie la acoperisul care este intr-o stare degradabila,din cauza locatarilor care nu vor sa dea bani pt reparatii) am ajuns la un compromis : ei sunt deacord sa ne dea semnaturile pt mansardare si reparatii totale la acoperisul blocului in baza proiectului ....Dar din cele 10 apartamente , 3 apartamente s-ar putea sa nu ne dea acceptul..!!
Intrebarea mea este , ce procent avem nevoie de semnaturile proprietarilor , ca sa putem incepe lucrarile ,100%?
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii facem pt a putea incepe mansardarea? Proiect ,aprobarea locatarilor ,aprobare de la primarie,? Ne trebuie alte aprobari ? Sper ca ma puteti ajuta ..!

Va multumesc anticipat !
Mihaela Pop


Sunt in proces de paternitate si saptamana trecuta au venit rezultatele testului ADN care ,din 16 markeri 8 sunt negativi iar 8 sunt pozitivi...
Cum este posibil sa iasa asa?
Rezultatul final, spun ei ca este negativ !
Imi puteti raspunde,va rog mult?
Răspuns la discuția Testul ADN pt paternitate
Va rog sa nu ma intelegeti gresit,(am incredere in avocat ca si in oricine de altfel, pana la proba contrarie) eu am stat de vb cu avocatul meu despre procesul de marire a pensiei alimentare pe care l-am pornit deja, pt primul meu copil si despre ce sa facem cu tatal care nu vrea sa-si recunoasca al doilea copil al meu, stiind avocatul ca n-am mai vb cu el de cand eram insarcinata in 4 luni cand mi-a spus ca nu-l intereseaza copilul ca el are familie.....
La care mi-a spus ca trebuie urgent sa deschidem proces ca nu mai am timp,Dar l-am intrebat daca nu ar fi mai bine sa-l sun sa-i spun care e situatia daca are de gand sa-l recunoasca sau nu,pt ca ii deschid proces,la care avocatul meu a spus ca nici vb ! N-am de ce sa-l sun!" Nu l-a interesat pana acum ,sa suporte consecintele!" Si l-am intrebat daca e sa vrea sa recunoasca copilul ce se intampla?
Mi-a spus ca nimic !Tot prin proces se intampla chiar si asa!Si ca numele copilului se va schimba ori cum si gandul asta ma dispera!
Interesul meu in toata treaba asta e f clar : vreau copilul sa poarte tot numele meu chiar daca il recunoaste de buna voie si n-am nici o treaba cu familia lui ,daca el a decis ca familia(bunicul...)nu trebuie sa stie ca mai au un nepot e treaba lui,atata timp ca il recunoaste si isi plateste pensia alimentara.
Atunci mi s-a parut dubios!Pt ce il dau in judecata daca el vrea sa recunoasca?!:-/
De aceea am discutat problema mea cu d-voastra !
Va multumesc pt atentia si sfaturile d-voastra! Si ramane de vazut daca il va recunoaste in zilele urmatoare sau deschid proces de paternitate.
Răspuns la discuția Testul ADN pt paternitate
Am vb acum cu avocatul meu ,i-am spus ca tatal vrea sa recunoasca copilul doar ca vb si el cu un avocat pt ca nu stie cum se procedeaza si ma cauta in 2-3 zile ,astept sa ma sune,doar ca avocatul meu s-a suparat f tare pt ca am vb cu tatal si ca il recunoaste,ba mai mult i-am spus ca este deacord sa ramana pe numele meu si asta mi-am si dorit ,mi-a spus ca fac o ilegalitate,ca nu este legala hartia pe care o face la notar daca numele copilului va ramana tot al meu si va fi trecut doar in locul liniei numele tatalui!
Este adevarat? de ce s-a infuriat asa de tare pe mine ?
Mi-a spus sa-mi si caut alt avocat daca nu sunt multumita de el!
Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Testul ADN pt paternitate
Buna ziua,el nu vrea sa fie citat deloc, daca se poate,dar eu trebuie sa deschid un proces dupa ce recunoaste copilul,pt custodia lui si pt pensia alimentara,in cazul asta pot sa-l citez la cabinetul avocatului sau?
Răspuns la discuția Testul ADN pt paternitate
Va multumesc foarte mult pt tot ajutorul,sfaturile si increderea pe care mi-ati dat-o! :)N-as fi reusit fara sustinerea d-voastra...(daca pot sa-i spun asa)
Răspuns la discuția Testul ADN pt paternitate
Este atat de incurcata treaba asta ca l-am sunat pe tatal micutului si i-am spus ca trimit luni citatie pe adresa lui (unde locuieste cu sotia) si a intrat in panica ! Ca sa nu afle toata familia lui prefera sa il recunoasca fara sa afle cineva si este deacord sa plateasca pensia alimentara, doar sa vb cu avocatul lui si ma suna saptamana viitoare sa stabilim o intalnire cu avocatii.
Intrebarea mea este ce se va intampla in situatia asta,il poate recunoaste fara proces si cum se stabileste custodia micutului fara proces?
Pt pensie alimentara trebuie sa deschid alt proces dar tot cu conditia sa trimit citatia la locul lui de munca(tot ca sa nu afle familia lui),se poate?
Conditia mea a fost sa il lase pe micut sa poarte tot numele meu de familie! Si este deacord :) si asta ma bucura foarte mult!
Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Testul ADN pt paternitate
Va multumesc frumos pt acest raspuns ,voi discuta cu avocatul si pe ideea asta vom merge ,cum spuneti si d-voastra chiar nu merita sa-i poarte numele(pt ca nici nu vrea sa auda nimic de el)Sper din suflet ca instanta sa ia decizia corecta.
Va multumesc!
Acum deschid proces de paternitate.Baietelul meu are 10 luni,se poate cere doar testul ADN fara a se mai cita martori? Nu ca nu ar fi, dar sunt prieteni comuni si nu prea vor sa se bage.Iar dupa ce se finalizeaza procesul , sunt sanse ca baietelul meu sa ramana tot pe numele meu?
Avocatul meu spune ca n-am nici o sansa!
Va rog sa imi spuneti dara ar fi "o portita"!?
Va multumesc!