avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test ADN....neconcludent !!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test ADN....neconcludent !!!

Sunt in proces de paternitate si saptamana trecuta au venit rezultatele testului ADN care ,din 16 markeri 8 sunt negativi iar 8 sunt pozitivi...
Cum este posibil sa iasa asa?
Rezultatul final, spun ei ca este negativ !
Imi puteti raspunde,va rog mult?
Cel mai recent răspuns: modar , utilizator 12:24, 19 Iunie 2008
Nu cred ca ne putem pronunta, in lipsa raportului de expertiza... Numarul si tipul de markeri ADN utilizati pentru o testare difera de la un laborator la altul. Nu exista un tip si nici un numar prestabilit de markeri ce trebuie investigati insa pentru a se obtine un rezultat.

Unele laboratoare folosesc si 20 de markeri autozomali. Dar sunt teste de peste 99,99% probabilitate la folosirea a 6 markeri STR.
Asa incat, pe langa rezultatul testului, e important si restul raportului, ca sa se vada cum este intemeiata solutia medicilor si daca sunt sanse de clarificari ori refacere a expertizei.
Luati legatura cu un avocat sau vorbiti cu avocatul dv. daca aveti unul.
pai cum? nici alba nici neagra?
si atunci de ce au luat banii?
A propos de test de paternitate ADN...as dori sa cer pareri de la cei care au trecut prin experiente asemanatoare...in ce masura sunt acestea 100% corecte si care ar fi posibilitatea sa fie "aranjate"? Intreb asta deoarece am auzit pareri pro si contra. Mentionez ca ma intereseaza in special un test ADN facut la Timisoara, la IML.
se pare ca e controversat iml timisoara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test de paternitate cristiandanila007 cristiandanila007 Ma interesează unde se poate face un test de paternitate şi cât costă pentru un copil. Mulţumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Test de paternitate Lemg Lemg Buna ziua!...am sa va expun un caz si astept din partea d-voastra opinii,pareri si sfaturi!...o buna prietena se confrunta cu urmatoarea situatie...sotul ei a ... (vezi toată discuția)
Testul adn r.mihaela24 r.mihaela24 Costul testul ADN este mai scump daca se face prin instanta sau daca se face de comun acord?cum e mai bine ? (vezi toată discuția)