Garantia extinsa pentru auto suporta schimbarea catalizatorului?
Care este procedura de calcul a facturilor E-on de la gaze in baza consumului stabilit cu ajutorul contorului.
care este regimul juridic actual pentru pensionarea anticipata. Conditiile restituirii retinerilor facute.
PROCEDURA DE CONSTATARE SI SANCTIONARE A CONTRAVENTIEI TREBUIA RESPECTATA. Faceti dovada ca nu a fost respectata, ca nu cunosteati despre sanctiune, respectiv ca nu ati primit procesul verbal, nu a fost semnat pv de catre dvs., nu vi s-a comunicat legal o copie a pv., nu a fost dat in debit in termenul legal (impozitele aferente lui 2014 vi s-au incasat? iar de pv nu vi s-a comunicat nimic?), si alte asemenea incalcari ale procedurii legale. Apelati la un avocat sa va ajute sa contestati, pana nu trece si termenul de la data luarii la cunostinta de la taxe si impozite. Creti oficial printr-o cerere sa vi se comunice documentele in baza carora vi s-a trecut in debit amenda. Functie de continutul acestor documente o sa parcurgeti alte proceduri prealabile depunerii contestatiei la judecatorie , daca se impune. Dupa depunerea contestatiei solicitati certificat de grefa si posibil sa va incaseze impozitele pe 2015. Mult succes.
Apelati de urgenta la un mediator autorizat. Dupa prezentarea cazului acesta va intra in procedura si va invita chiriasul pentru a incerca mediarea. Nu se poate sa nu fie realizata medierea. Mult succes
Sunt informatii pe care nu le detineti sau nu le cunoasteti, ori nu vreti sa le luati in seama. Sper sa revizuiti si sa va informati cu datele din documentele de infiintare legale detinute de cele doua entitati, din sentintele date de instantele civile si penale care sunt publice, documentele depuse la finante pentru atribuirea codurilor fiscale si multe altele. In opinia mea formata dupa citirea multor astfel de documente ambele entitati trebuie sa fie lasate sa functioneze, legea putand fi modificata pentru a permite concurenta legala intre cele 2 entitati care exista in fapt si repectiv de drept (sentinta definitiva). Vrem sau nu , avocatii asa zis traditionali au fost depasiti de evenimente fara a se organiza si infiinta avand documente inregistrate in baza Legii 51/95. Abrogarea unor legi in baza carora erau organizati avocatii presupunea ca acestia sa se conformeze noii legi si sa se reorganizeze, asa cum de fapt si de drept s-au reorganizat si fostele intreprinderi de stat in societati comerciale in baza Legii 15/1990 si a Legii 31/90. Noua etapa istorica in care intra Romania dupa 1990, a presupus reorganizarea nu numai a intreprinderilor de stat, infiintate in baza unor legi comniste ci si a avocatilor si a consilierilor juridici. Documentele de infiintare sunt detinute numai de catre UNBR cu sediul pe Academiei si sunt publice. De ce nu sunt publice si documentele de infiintare a UNBR traditional. Toti juristii ar trebui sa faca pace si sa contribuie la respectarea dreptului de munca prin prestarea de activitati juridice in mod liber si sa fie eliminat monopolul uora care se pretend legali dar nu fac publice actele legale de infiintare. Divergentele afecteaza pe toti juristii, pe cetatenii care au nevoie de asistenta juridical, mediul afacerilor dar si actul de justitie.
Trebuie sa asteptam si motivarea.
Sa auzim numai de bine.
Asa cred si eu RIL-ul nu rezolva nimic, ba chiar lasa a se inteleaga subtil ca ambele pot practica profesia. Problema este ca magistratii si procurorii chiar alte institutii se amesteca si impiedica libera practicare a profesiei. O economie de piata presupune si libera concurenta chiar intre avocati si ca sa fie eficienta trebuie sa fie doua entitati organizotorice cum de altfel exista in fapt si de drept. Ar trebi lasati sa-si practice profesia si cei mai buni vor fi cautati de clienti. Cenzurarea sau ingradirea dreptului de practicare a unei profesii liberale nu ar trebui sa existe intr-o societate democratica. Sufera mai ales tinerii absolventi care nu toti au 1000 de lei plus alte cheltuieli sa se incrie la examenul de acces in avocatura , sau la magistratura. Examenele nu ar trebui taxate, asa cum de altfel se procedeaza in unele state din UE si nu numai. Nr. de locuri nu ar trebui limitat la avocati pentru a putea sa aiba acces toti absolventii de drept. Sa speram la o imbunatatire a situatiei si sa auzim numai vesti bune.
Orice persoana trebuie sa respecte uniforma de politest. Cine o imbraca si se prezinta in locuri publice isi asuma prezenta si poate interveni sau solicita comunicarea cu cei care sa afla in locul respectiv. Aveati obligatia legala sa-l respectati sau sa-l evitati cu tact si discernamant. Atitudinea dvs. il putea pune legal in situatia de a solicita ajutor, pentru ca era legal sa ceara sprijin unei patrule din zona si impreuna sa constate infractiunea flagranta comisa de dvs. in public si in loc public, urmand si masuri imediate de cercetare si chiar retinere. Cunosc cazuri ientice in care asa s-a intervenit.
Politistul vazand agresivitatea verbala manifestata de dvs. si faptiul ca erati sub influenta alcoolului a dat dovada de tact si discernamant, parasind zona si actionand ulterior cum ati declarant. Este o diferenta intre invitatie si citatie . Pentru a intelege mai bine va recomand sa studiati Legea de organizare si functionare a Politiei Romane, impreuna cu normele de aplicare, legislatia pe linia ordinii si linistii publce si o sa va lamuriti.
Cred ca a fost indulgent cu dvs. dar asta nu inseamna ca fapta dvs. nu ar putea face obiectul unui dosar penal, care sa-l instrumenteze un superior al sau.
Am apreciat sinceritatea dvs. si va recomand sa onorati invitatia sau chiar sa mergeti intr-o audienta la comandatul politiei din care el face parte.
Nu veti regreta.
Pacat de intelegerea facuta prin mediere. Cred ca mediatorul nu v-a informat in clar cu procedurile si mai ales despre validarea Acordului de mediere. Sunteti in situatia de a o lua de la capat din pacate. Cererea de validare a Acordului de mediere nu lua decat o pagina de scris care semnata de ambele parti putea fi validata de catre judecatoria de care apartineti.
Nu va pierdeti sperantele. Puteti in continuare sa solicitati o mediere care poate fi facuta de catre acelasi mediator sau de un altul cu mai multa experienta in domeniu. Noile divergente aparute vor putea fi reevaluate si prin intermendiul mediatorului sa obtineti un alt accord sau sa-l modificati pe cel existent, astfel ca in final sa puteti face cererea de validare, urmand procedura de obtinere a unei sentinte care sa satisfaca cerintele ambelor parti.
Incercati si nu ve-ti regreta.
Mult success.
Incercati sa faceti cadastru pentru imobilul cu pricina. Stiu ca se poate. Cautati un cadastrist si vedeti ce va spune. mai multe detalii dupa ce faceti cadastru. Mult success.