avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care este procedura de calcul a facturilor E-on de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care este procedura de calcul a facturilor E-on de la gaze in ...

Care este procedura de calcul a facturilor E-on de la gaze in baza consumului stabilit cu ajutorul contorului.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:07, 20 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu exact ce nelamurire aveti, dar, in principiu se face un calcul bazat pe diferenta intre doua (auto)citiri a indecsilor lunari (la fiecare 3 luni citeste operatorul), se inmulteste cu apx. 10,6 pentru transformarea din mc in kilowati-ora si apoi se inmulteste cu pretul plafonat de 0,31 RON/kw-ora. Pretul poate fi mai mic de atit, daca nu se aplica inca plafonarea, mie de exemplu mi se va aplica de la 1 iunie, cind imi expira vechiul contract si mi s-a propus noul cost de vreo 4 ori mai mare. Cu plafonarea va fi mai mare doar cu 85%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citire contor individual de gaze alina_25 alina_25 O cunostiinta de are contor individual gaze naturlae doreste sa stie ce consum are cum se calculeaza consum dar nu stie care cifre sunt care ... (vezi toată discuția)
Plata gaze la pausal mary_c mary_c Buna ziua. Locuiesc intr-o scara de bloc cu 12 apartamente. Detin singurul apartament care are montata o centrala termica. Platesc gazul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Tabel lunar cu plata la intretinere ContSters94817 ContSters94817 In fiecare luna in tabelul afisat cu intretinerea apare rubrica cu indexul citit de proprietar pe apometre la apa calda si apa rece si suma aferenta ... (vezi toată discuția)