Buna ziua, detin un teren de 300 mp pe care, in acte, se afla si o casa batraneasca, care datorita starii s-a daramat, fara interventia noastra.
Acum dorim sa vindem acest teren insa nu stim cum se procedeaza pt ca, dupa acte (unde este prevazuta si casa) trebuie si certificat de energie si factura la utilitati si nu avem cum sa obtinem aceste acte.
Cum procedam? Mulțumesc
Buna ziua, situatie aproape similara si in cazul meu, doar ca este in felul urmator:
Am obtinut sentinta civila pt plata salariilor restante, angajatorul a prezentat in instanta state de plata dar nu a colaborat cu lichidatorul judiciar astfel ca acesta din urma nu m-a inscris la masa credala (eu nu am stiut de faliment). Vazand ca angajatorul nu plateste desi l-am somat personal, m apelat la executor judecatoresc, care , a facut doar noste adrese la banci si abia acum, la 1 an si ceva de cand am apelat la el si vazand ca ii cer dosarul cu toate actele intocmite, a facut cerere catre tribunal pt inscriere la masa credala, insa procedura este pe final de lichidare.
Intrebarea mea : pot formula actiune in rasp civila delictuala impotriva executorului judecatoresc pt ca nu a actionat in termenii necesari recuperarii creantei pt ca el a aflat de procedura din primele răspunsuri emise de catre banci si autoritatile locale.
Multumesc anticipat
Pot introduce actiune pt rcd a executorului judecatoresc daca acesta a facut demersurile pt inscrierea creantei la masa credala (firma angajatoare in faliment) prea tarziu si astfel am pierdut dreptul de a solicita lichidatorului judiciar plata salariilor restante din Fondul de garantare