avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate nmonika

Activitate nmonika

Răspuns la discuția legea aprobarii tacite
Mentionez ca am redepus dosarul dar iar au trecut deja 24 de zile si nu am primit nici un raspuns.
Răspuns la discuția legea aprobarii tacite
Stiu cele scrise mai sus dar ma intereseaza daca legal pot sau nu sa ma apuc de constructie?
Buna ziua!
Am urmatoarea problema:am depus actele pentru autorizatia de constructie si la 2 zile dupa ce a expirat termenul de rezolvare am primit notificarea ca am dosarul incomplet.Intrebarea mea este daca ma pot apuca sau nu de constructie?
Răspuns la discuția promosiune de vanzare-cumparare
Cat dureaza o rectificare de C.F.?
alte probleme s-au ivit...Ce este de facut daca pe C.F. scrie 39,87mp suprafata utila iar pe releveu 29,63mp utili?
Pardon-promisiunea de vanzare cumparare
Pretul este chiar 30500. Apartamentul este in Oradea si are suprafata utila 30mp. Este confort II si este la etajul 4.Va multumesc pentru raspunsuri si se pare ca se v-a rezolva problema. Azi ne-a sunat promitentul cumparator(de fapt tatal lui) ca sa ne intelegem cumva. Mergem la notar ,ii dam 300 de euro inapoi si reziliem contractul de vanzare cumparare.Ii dam aceasta suma pt. ca avem un alt cumparator cu banii jos si astfel nu riscam s-o pierdem si pe acesta.
Este posibil sa noteze antecontractul in CF inainte de 10 martie?Cum?
avem oferte dar tot prin credit bancar. Oricum le-am spus viitorilor cumparatori ca nu putem semna nimic pana in data de 10 martie
Noi asteptam pana pe 10 martie dar vrem sa vindem cat mai repede apartamentul, si ma deranjeaza faptul ca exista posibilitatea de a pune litigiu pe apartament