avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea aprobarii tacite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea aprobarii tacite

Buna ziua!
Am urmatoarea problema:am depus actele pentru autorizatia de constructie si la 2 zile dupa ce a expirat termenul de rezolvare am primit notificarea ca am dosarul incomplet.Intrebarea mea este daca ma pot apuca sau nu de constructie?
Cel mai recent răspuns: nmonika , utilizator 15:41, 21 Noiembrie 2008
Este mai bine sa va completati dosarul cu actele care lipsesc pentru ca mai devreme sau mai tarziu, tot aveti nevoie de cei de la Primarie ca sa va receptioneze constructia iar fara procesul-verbal de receptie finala a constructiei, nu puteti intra in legalitate cu constructia!
Stiu cele scrise mai sus dar ma intereseaza daca legal pot sau nu sa ma apuc de constructie?
Mentionez ca am redepus dosarul dar iar au trecut deja 24 de zile si nu am primit nici un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie noua Roly Roly in 2003 am cumparat un teren si o casa care avea cadastru iar eu am facut intabularea proprietatii si cred ca eram in legalitate.. In 2006 am construit in ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Sunt in urmatoarea situatie: am o promisiune de cumparare o casa ... dumitrunicole dumitrunicole Sunt in urmatoarea situatie: Am o promisiune de cumparare o casa semnata anul trecut in ianuarie ( pt 12 luni), deci expirata. Am platit avans 45%, urmand ca ... (vezi toată discuția)