avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate pictoruu

Activitate pictoruu

Multumesc
Am creat o firma in 2008 si am cesionat-o in 2010. La data cesiunii avea anumite datorii. In acest moment se pare ca firma are datorii mult mai mari. La momentul cesiunii se putea cesiona firma si cu datorii, acum, din cate stiu, nu se mai poate. Mi se poate imputa in acest moment ceva din datoria actuala a firmei sau cel putin din datoria la momentul cesiunii? Mentionez ca eram doi administratori in firma la momentul cesiunii.

Multumesc anticipat,
Ciprian
Buna ziua!
Sunt intr-o situatia oarecum delicata. Am fost responsabilizat (prin email, fara imputernicire la notar) sa ma ocup de transferul dreptului de folosinta al unui domeniu .ro de la o firma radiata la alta firma activa. Pentru acest lucru trebuie sa obtin un act prin care sa reiasa cine au fost asociatii firmei in momentul radierii. Am cautat in Monitorul Oficial insa in anuntul radierii nu se specifica cine au fost asociatii. Imi ramane acum sa merg la Registrul Comertului sa obtin un certificat constatator. E utilizabil doar in original.

Eu ca si persoana fizica, sau ca si persoana juridica, fara nici o legatura contractuala cu firma radiata, pot sa obtin un certificat constatator direct, fara imputernicire?

Multumesc,
Ciprian