avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca nu sunt asociat/reprezentant al unei firme pot sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca nu sunt asociat/reprezentant al unei firme pot sa obtin certificat constatator?

Buna ziua!
Sunt intr-o situatia oarecum delicata. Am fost responsabilizat (prin email, fara imputernicire la notar) sa ma ocup de transferul dreptului de folosinta al unui domeniu .ro de la o firma radiata la alta firma activa. Pentru acest lucru trebuie sa obtin un act prin care sa reiasa cine au fost asociatii firmei in momentul radierii. Am cautat in Monitorul Oficial insa in anuntul radierii nu se specifica cine au fost asociatii. Imi ramane acum sa merg la Registrul Comertului sa obtin un certificat constatator. E utilizabil doar in original.

Eu ca si persoana fizica, sau ca si persoana juridica, fara nici o legatura contractuala cu firma radiata, pot sa obtin un certificat constatator direct, fara imputernicire?

Multumesc,
Ciprian
Cel mai recent răspuns: pictoruu , utilizator 14:05, 29 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce tocmai de acolo ? Stadva Stadva In scopul eliberarii unui domeniu web cu extensia .ro , trebuie sa dovedesc , conform procedurilor institutiei de profil din Romania ( ROTLD ), ca firma care ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea srl cu asociat unic elina24 elina24 buna, am si eu de inchis o firma si nu stiu cum se procedeaza, a mai trecut cineva prin inchiderea unei firme,poate ma ajuta si pe mine?multumesc anticipat;) (vezi toată discuția)
Transfer proprietate de pe firma pe persoana fizica (asociat ... weisIA weisIA Transfer proprietate de pe firma pe persoana fizica (asociat unic) Tatal meu a avut o firma avand ca si asociat unic pe el insusi. Aceasta firma avea drept ... (vezi toată discuția)