avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate samsarul

Activitate samsarul

Răspuns la discuția Radiere autoturism
foarte simplu ! varianta 2 ! faceti un nou contract de v/c (cu cine vreti dv.!!!), apoi mergeti la circa financiara si cereti fiscal ! pe care il dati cui vreti dv. masina este radiata fiscal ! trebuie platit impozit si cred ca si amenzile(cu forta )
Răspuns la discuția Radiere autoturism
#-o pe cine sa dea in judecata !?
Răspuns la discuția propietar vs.asociatie 3
azi fac hartia si o bag la posta,instanta sper sa inteleaga ca aceasta asociatie isi bate joc de toti propietarii bun platnici ce au fost inselati cu 600ron,suma in cauza trebuia recuperata de la restantieri(parca asa zice legea)si nu impartita pe apartamente.

-cu toate ca am facut nenumarate plangeri la primarie sec 5,primaria capitalei,circa 18 politie (sa dat nup),opc,etc! aceasta asociatie are totdeauna dreptate ! sper ca pana la acest proces......
si circul merge mai departe ! nici pana azi nu au platit expertul,oare ce mai asteapta?pana acum reclamantul(asociatia)a tot amanat procesul....am depus chitantele pe care le am la expert pt. ca am primit invitatie de la dansul.mergem in instanta si aflam ca asociatia nu a depus acte la expert si nici nu a platit. normal se amana iar dosarul 5765/302/2009 si uite asa face un an un dosar in care sunt pretentii total nejustificate(600ron),apropo expertiza costa 700ron.X-(
Presedintele a scris:

In aceasta situtie si dvs. si vecinul care a pierdut procesul puteti invoca, asa cum s-a spus si mai sus, "exceptia autoritatii lucrului judecat". Spre deosebire de dvs., vecinul v-a trebui sa inainteze recurs, asta daca nu a expirat termenul.
In rest va doresc succes si... rabdare, multa rabdare!:D

-ce mai e pana la 01/03/2010 cand instanta asteapta exp. contabila si culmea ar fi sa iasa astia ok ! pate instanta o merge pe 2/3,dosarul 5767 solutie,respinge actiunea formulata de reclamanta,impotriva paratei ca neintemeiata,azi 01/02/2010 deci avem 1-0,la dosar 5766,nu s-a afisat,iar eu 5765 astept sa faca exp. daca ori face avand in vedere ca s-a castigat deja impotriva lor.
o zi buna ,
Presedintele a scris:

Nu pentru mine erau necesare aceste precizari! ;)
PS: Nike!=D>

aveti dreptate ! si scuzele de rigoare#-o
dosarele se judeca /judecat la complete diferite respectiv C1,C2 si C12, de aceia si 3 solutii in aceiasi problema ! pana acum ! exact ca si la medic !!!
multumesc pt. interes !:stunned:
sunt exacte,vor de la noi 600 ron ! repet ca nu avem debite fata de asociatie !dansi au hotarat in urma unei sedinte de bloc facand si o lista in care apare semnatua socrului meu ,propietarul ap.desi acesta la aceea data se afla in strainatate, sa achitam o restanta radet cauzata de restantieri ,toti locatarii ,chiar si cei ce nu au restante!
sigur ca la acelasi judecator,doar ne-au dat pe toti in judecata la aceiasi data !
am o neclaritate ! daca expertul sau cine face exp. contabila nu citeste apometrele cum isi da seama ca s-a furat???? banuiesc ca pe birou calculele ies mereu bine prezentate de administrator impreuna cu cenzorul sper ! cenzor din cauza caruia suntem dati in judecata desi nu avem datorii ! ps. exista in bloc propietari ce au de plata 9000ron/restante si nu sunt nici macar atentionati ! acest fapt se intampla in str.nasaud,nr.70,bl 86 sc.c,sec 5,bucuresti!!!
in aceste dosare suntem 3 vecini,3 ap.acelasi judecator ! restul da ap au platit suma desi nici ei nu au fost restantieri
este o situatie complicata,
multumesc,
-exact ! in dosar 5767 castiga propietarul,5766 castiga asociatia iar in 5765 astept eu sa se faca exp.contabila cu termen 1/03/2010
-in toate aceste 3 dosare asociatia a dat in judecata propietarii pt.plata a 600 ron !
aceasta suma nu este recunoscuta de catre noi cei 3,niciunul din noi neavand debite fata de asociatie ! incercati sa intelegeti situatia din episoadele anterioare...
propietarvs.asociatie
propiatarvs.asociatie 2
va stau la dispozitie asa cum pot nefind calificat in domeniu
va multumesc anticipat,