avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Moștenire 01

Activitate Moștenire 01

Răspuns la discuția Somaj tehnic
Va mulțumesc pentru răspunsul dvs
Discuție Somaj tehnic
Bună ziua , sunt foarte nelămurită cu acest lucru . Firma la care sunt angajată nu plătește șomaj . Azi ne-a trimis acasă și a spus că suntem în șomaj tehnic . Nu am primit de semnat . Avem dreptul la acest somaj ? Va mulțumesc pentru răspunsul dvs .
In 01.12. 2018 .
Bună ,nu ea locuiește separat în casa mamei sale . A spus ca dacă așteptăm 6 luni poate sa spună avocatul ca nu vrea sa moștenesc sau ca nu accepta succesiunea . Cred ca așa a spus avocatul.
Bună dimineața, am fost ieri la un avocat care ne_ a sfătuit sa așteptăm 6 luni și după aceea sa mergem la tribunal ca sa nu primească a doua soție nimic . Dvs de ce părere sunteți? A spus ca dacă mergem la notar ea are dreptul la un sfert din fiecare casa . Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Bună ziua, este vorba de doua case care au fost cumpărate de mama și tatăl meu în timpul căsătoriei lor . O casa este pe numele mamei și tatălui a doua doar pe numele mamei . Tatăl meu s-a recăsătorit de cinci ani cu mama vitregă au locuit în locuința acesteia de acolo nu mă interesează nimic doar cele doua casa . Va mulțumesc mult pentru ajutor.
Dacă suntem doi frați și mama vitregă cum se împarte? Mulțumesc
Bună ziua va rog sa mă ajutați cu un răspuns. Tatăl meu a murit . Mama vitregă are drept de moștenire după tatăl și mama mea ? Mulțumesc