Bună ziua , sunt foarte nelămurită cu acest lucru . Firma la care sunt angajată nu plătește șomaj . Azi ne-a trimis acasă și a spus că suntem în șomaj tehnic . Nu am primit de semnat . Avem dreptul la acest somaj ? Va mulțumesc pentru răspunsul dvs .
Bună ,nu ea locuiește separat în casa mamei sale . A spus ca dacă așteptăm 6 luni poate sa spună avocatul ca nu vrea sa moștenesc sau ca nu accepta succesiunea . Cred ca așa a spus avocatul.
Bună dimineața, am fost ieri la un avocat care ne_ a sfătuit sa așteptăm 6 luni și după aceea sa mergem la tribunal ca sa nu primească a doua soție nimic . Dvs de ce părere sunteți? A spus ca dacă mergem la notar ea are dreptul la un sfert din fiecare casa . Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Bună ziua, este vorba de doua case care au fost cumpărate de mama și tatăl meu în timpul căsătoriei lor . O casa este pe numele mamei și tatălui a doua doar pe numele mamei . Tatăl meu s-a recăsătorit de cinci ani cu mama vitregă au locuit în locuința acesteia de acolo nu mă interesează nimic doar cele doua casa . Va mulțumesc mult pentru ajutor.