avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate Teodora1228

Activitate Teodora1228

Buna seara, se pot recupera cheltuielile efectuate in cursul urmariri penalale daca s a clasat dosarul întrucât nu sunt persoana care a săvârșit fapta dupa 3 ani si jumatate?
Răspuns la discuția Acte de procedura penala
O sa ma duc mâine și o sa aflu,eram doar curioasa sa aflu dacă trebuia sa ma anunțe ce acte procedurale se vor desfășura... Va mulțumesc, o seara frumoasa!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la organul judiciar care v-a citat si veti afla.
In calitate de suspect/inculpat aveti drepturile prevazute de art.83 c.p.p.si obligatiile prevazute de art.108 c.p.p.

Bună seara, as dori sa ma ajutați cu doua informați dacă se poate....
In cazul în care ești invitat să te prezenți la organele de cercetare penala, sunt obligați sa te înștiințeze pentru ce acte de procedura se vor efectua sau conform legii e suficient sa te informeze ca ești citat pentru acte de procedura penala în calitate de suspect?
2) Sau cel putini pe avocații sa-i informeze despre ce acte procedurale se vor desfășura?
Va mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Urmarire penala

Multumesc ptr raspuns,am avocati....
Ideea este ca toata lumea ne spune ca este in avantajul meu ca dureaza si ca nu se grabesc... si ca in general la Diicot nu se tin dosarele asa de mult daca sunt probe... Sunt multe lucruri pe care nu le inteleg si mi se parea normal sa aibe un termen de solutionare....,de raspuns la cereri de consultare a dosarului,la cereri de probatorii s.a.m.d......

Discuție Urmarire penala
Cat timp poate sa tina dosarul la diicot de cand te a facut inculpat. De an 1 este începută urmărirea penală, 6 luni de cand s a adus la cunostiinta calitatea de suspect si 4 de cand s a adus la cunostiinta calitatea de inculpat.