avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte de procedura penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte de procedura penala

Bună seara, as dori sa ma ajutați cu doua informați dacă se poate....
In cazul în care ești invitat să te prezenți la organele de cercetare penala, sunt obligați sa te înștiințeze pentru ce acte de procedura se vor efectua sau conform legii e suficient sa te informeze ca ești citat pentru acte de procedura penala în calitate de suspect?
2) Sau cel putini pe avocații sa-i informeze despre ce acte procedurale se vor desfășura?
Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
Teodora1228, utilizator
Cel mai recent răspuns: Teodora1228 , utilizator 23:04, 6 Februarie 2020
Mergeti la organul judiciar care v-a citat si veti afla.
In calitate de suspect/inculpat aveti drepturile prevazute de art.83 c.p.p.si obligatiile prevazute de art.108 c.p.p.
O sa ma duc mâine și o sa aflu,eram doar curioasa sa aflu dacă trebuia sa ma anunțe ce acte procedurale se vor desfășura... Va mulțumesc, o seara frumoasa!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la organul judiciar care v-a citat si veti afla.
In calitate de suspect/inculpat aveti drepturile prevazute de art.83 c.p.p.si obligatiile prevazute de art.108 c.p.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de la serviciul de investigare a fraudelor loti75 loti75 buna ziua, am primit o instiintare de la serviciul de investigare a fraudelor in vederea predarii unei citatii in legatura cu un dosar. Daca instiintarea este ... (vezi toată discuția)
Calitatea de inculpat....... ce inseamna asta? auraneg auraneg daca intr-o cercetare penala ti se schimba titulatura din suspect in inculpat implica ce? (vezi toată discuția)
Calitatea de suspect? denisa_21 denisa_21 Buna ziua, De curand am fost chemat la politie, mi s-a facut si perchezitii, nu s-a gasit nimic suspect, le-am dat ce au cerut. Ieri am fost sunat ca sapt ... (vezi toată discuția)