Cat timp poate sa tina dosarul la diicot de cand te a facut inculpat. De an 1 este începută urmărirea penală, 6 luni de cand s a adus la cunostiinta calitatea de suspect si 4 de cand s a adus la cunostiinta calitatea de inculpat.
Multumesc ptr raspuns,am avocati....
Ideea este ca toata lumea ne spune ca este in avantajul meu ca dureaza si ca nu se grabesc... si ca in general la Diicot nu se tin dosarele asa de mult daca sunt probe... Sunt multe lucruri pe care nu le inteleg si mi se parea normal sa aibe un termen de solutionare....,de raspuns la cereri de consultare a dosarului,la cereri de probatorii s.a.m.d......
Daca aveti calitatea de inculpat, as presupune ca exista ceva probe.
La cererile de consultare dosar se raspunde destul de repede, mai ales daca a fost pusa in miscare actiunea penala.
Procurorul emite rechizitoriu si trimite in judecata cand urmărirea penală este completă şi există probele necesare şi legal administrate si din materialul de urmărire penală rezultă că fapta există, că a fost săvârşită de inculpat şi că acesta răspunde penal.
Din cate inteleg de la dvs aveti șa acest moment solicitare de administrare probe.
Procurorul trebuie sa va admita sau sa va respinga cererea motivat.
Daca aveti avocat angajat, nu ar trebui sa va confruntati cu astfel de probleme.
Citatie diicot
feel4rap
Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)