Iesirea din indiviziune. Socrul meu are un contract de întreținere cu părinții lui din 1989,pt imobil si 250 mp dați in proprietatea statului. După moartea bunicului, in 1993 s-a eliberat si titlul de proprietate pe numele mortului,cu imobil, 3ha teren arabil, ext si intravilan. Tot pe numele bunicului, nimic pe numele socrului. A decedat si bunica in 2001,dupa niciunul nu s-a dezbatut moștenirea. Menționez că socrul are 5 frati din care 2 decedați după moartea părinților iar la unii din ei nu se găsesc moștenitorii. Cum putem proceda? Instanță sau notar? Si ce costuri implica. Scuze pt lungimea textului
in 2001, am cumparat un apartament pe numele meu,minora fiind am apelat la un curator, pentru a semna in numele meu.notara i-a impus tatalui meu clauza de uzufruct viager,desi nu avea nimic in comun cu vanzatorii apartamentului(,pentru a nu-mi veni idei la varsta majoratului vezi doamne spuse notara) si l-a trecut si procurator de fonduri (mentionez ca banii platiti pe apartament proveneau din vanzarea altui apartament pe care eu il mostenisem dupa moartea mamei).cum pot intra in deplina posesie a apartamentului sau in ce temei pot ataca acea clauza,mai ales ca eram minora?