avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina1991

Activitate Madalina1991

Discuție Ce inseamna?
Amână pronunţarea pentru data de 20.03.2019 şi stabileşte că pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Încheiere
Admite excepţia netimbrării cererii de repunere pe rol a cauzei, invocată din oficiu. Anulează cererea de repunere pe rol a cauzei, formulată de reclamanta.................. ca netimbrată. Menţine suspendarea judecării cauzei. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării care se depune la Judecătoria Timişoara. Pronunţată în şedinţă publică azi, 30.01.2019
Incheiere suspendare din 30.01.2019

Avocatul numi raspunde nici la telefon nici la mesaje nu stiu cw sa fac in mai 2017 a inceput divorțul la început sotul meu nu a fost de acord dupaia sia pus si el avocat si a semnat toate hârtiile cum ca este de acord cu divortul din 2017 pana azi ceea ce vam scris mai sus este decizia judecatoriei care imi apare pe internet dar din pacate nu stiu ce inseamna am incercat sa sun avocatul dar numi răspunde tin sa menționez ca nici eu nici sotul nu suntem in România de aceea am lasat avocatul împuternicit sa ma reprezinte. Va rog ma puteti ajuta cu un răspuns. Mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Suspendare
Da am facut acest lucru atunci de ce aceasta suspendare?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Reclamantul trebuie sa incheie o procura speciala NOTARIALA si avocatului si sa dovedeasca ca este plecat din tara.

Răspuns la discuția Suspendare
Buna ziua este vorba despre divorț! Eu am fost in romania si am vorbit cu avocatul ca sunt in strainatate si nu ma pot prezenta am facut niste acte si mia zis ca ma va reprezenta el.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Formulati recurs daca va simtiti nedreptatiti.
Solicitati ajutorul avocatilor care va reprezinta.
Presupun ca nu este vorba de divort pentru ca acolo nu se poate judeca in lipsa reclamantului decat in situatii exceptionale.

Discuție Suspendare
În temeiul art. 411 alin. 1 pct. 2 Cod proc. civ., suspendă judecarea cauzei privind pe reclamanta..... în contradictoriu cu paratul...... . Cu drept de recurs pe toată durata suspendării, acesta e raspunsul judecatoriei doar ca atat eu cat si sotul am cerut sa fim judecati in lipsa si ne reprezinta avocati. Atunci de ce e suspendat? MULTUMESC!