avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare

În temeiul art. 411 alin. 1 pct. 2 Cod proc. civ., suspendă judecarea cauzei privind pe reclamanta..... în contradictoriu cu paratul...... . Cu drept de recurs pe toată durata suspendării, acesta e raspunsul judecatoriei doar ca atat eu cat si sotul am cerut sa fim judecati in lipsa si ne reprezinta avocati. Atunci de ce e suspendat? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Madalina1991 , utilizator 15:34, 5 Decembrie 2018
Buna ziua,
Formulati recurs daca va simtiti nedreptatiti.
Solicitati ajutorul avocatilor care va reprezinta.
Presupun ca nu este vorba de divort pentru ca acolo nu se poate judeca in lipsa reclamantului decat in situatii exceptionale.
Buna ziua este vorba despre divorț! Eu am fost in romania si am vorbit cu avocatul ca sunt in strainatate si nu ma pot prezenta am facut niste acte si mia zis ca ma va reprezenta el.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Formulati recurs daca va simtiti nedreptatiti.
Solicitati ajutorul avocatilor care va reprezinta.
Presupun ca nu este vorba de divort pentru ca acolo nu se poate judeca in lipsa reclamantului decat in situatii exceptionale.

Buna ziua,
Reclamantul trebuie sa incheie o procura speciala NOTARIALA si avocatului si sa dovedeasca ca este plecat din tara.
Da am facut acest lucru atunci de ce aceasta suspendare?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Reclamantul trebuie sa incheie o procura speciala NOTARIALA si avocatului si sa dovedeasca ca este plecat din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gasit (continuare contestatie paternitate) eder eder Cautand ceva prin casa, am gasit o incheiere de sedinta a sectiei civile a Tribunalului Bucuresti din anul 2002. Pe vremea aceea lucram si eram mai mult pe la ... (vezi toată discuția)
Apel suspendat conform art. 411, alin. (1), pct. 2 c cod procedura civila TF2017 TF2017 Buna ziua , in urma divortului a fost bagat apel la tribunal si sa dat decizia ; În temeiul aer. 411 alin.(1) pct. 2 C. proc.civ. dispune suspendarea ... (vezi toată discuția)
Lipsa partilor la termenul de judecata-consecinte Monica_1983 Monica_1983 Ce se intampla daca nu se prezinta reclamantul si nici paratul la termenul de divort/sedinta?Multumesc. (vezi toată discuția)