Nu vreau pensie alimentara nu asta ar fi principalul motiv ... vreau sa înceteze cu amnintarile sa știu sigur ca îmi va da băiețelul înapoi.. Nu sa stau cu frica ca numai îl vad niciodată
Am avut o relație de 6 ani din care a rezultat un băiețel de 4 ani , m am despărțit de tatăl lui pentru ca numai ne înțelegeam ,băiețelul crește și auzea din ce in ce mai multe certuri și nu vreau să-l expun la așa ceva
Va rog sa ma ajutați cu orice sfat cu pot proceda să-l dau in judecată in momentul de fața nu am un job stabil și stau cu chirie împreuna cu mama mea , nu am putut lucra din cauza ca nu am avut cu cine să-mi las băiețelul , tatăl lui nu a vrut să-mi semneze pt grădinița ... ma tot amentinta ca îmi ia copilul , refuza sa vorbim ca doi oameni maturi , jignește și amenință .. ce pot face ?
Buna ziua .. acum 6 luni pe o prietena a lovit-o o mașina , familia a luat contact cu o firma de avocați ( cei cu asigurări) ia câștigat suma de 40 de mi iar avocatul care o reprezintă din firma ia cerut împuternicire pe cont .. ca sa nu fie vreo problema .. adică sa ii ardă ,sa nu-i dea cei 25%care a semnat cu ei .. este normal așa ceva ?