Am avut o relație de 6 ani din care a rezultat un băiețel de 4 ani , m am despărțit de tatăl lui pentru ca numai ne înțelegeam ,băiețelul crește și auzea din ce in ce mai multe certuri și nu vreau să-l expun la așa ceva
Va rog sa ma ajutați cu orice sfat cu pot proceda să-l dau in judecată in momentul de fața nu am un job stabil și stau cu chirie împreuna cu mama mea , nu am putut lucra din cauza ca nu am avut cu cine să-mi las băiețelul , tatăl lui nu a vrut să-mi semneze pt grădinița ... ma tot amentinta ca îmi ia copilul , refuza sa vorbim ca doi oameni maturi , jignește și amenință .. ce pot face ?
Nu vreau pensie alimentara nu asta ar fi principalul motiv ... vreau sa înceteze cu amnintarile sa știu sigur ca îmi va da băiețelul înapoi.. Nu sa stau cu frica ca numai îl vad niciodată
N-aveți altă variantă decât să formulați acțiune, solicitând ca exercitarea autorității părintești să fie comună, stabilitea locuinței minorului la domiciliul dvs și pensie de întreținere, fiind în interesul superior al minorului s-o primească deși învederați că nu vă interesează.
Cu privire la grădiniță, solicitați instanței suplinirea consimțământului tatălui.
Ați putea încerca să obțineți și emiterea unui ordin de protecție.