avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Buna ziua
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Buna ziua

Buna ziua .. acum 6 luni pe o prietena a lovit-o o mașina , familia a luat contact cu o firma de avocați ( cei cu asigurări) ia câștigat suma de 40 de mi iar avocatul care o reprezintă din firma ia cerut împuternicire pe cont .. ca sa nu fie vreo problema .. adică sa ii ardă ,sa nu-i dea cei 25%care a semnat cu ei .. este normal așa ceva ?
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
Alinaalina90, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident de masina ladislaupall ladislaupall In luna martie , mai precis pe 3 am avut un accident de masina . Ca sa-l salvez pe vinovat (ptr ca a vrut sa faca o depasire pe linie continua , pe trecerea de ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva in contractul de munca? cocorosa cocorosa acum 2 ani un prieten de-al meu a semnat un contract de munca individual cu o firma mare de telefonie,avand postul de agent de vanzari.la incheierea ... (vezi toată discuția)
Asigurare în caz de accident urmat de deces, în italia. e corect și legal să îmi ceară avocatul jumătate din despăgubire? elacripa elacripa Tatal prietenului meu a fost accidentat in Italia de o masina si internat in spital. La 2 saptamani a survenit moartea lui, din cu totul alt motiv (mai exact, ... (vezi toată discuția)