avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate Iurie_EU

Activitate Iurie_EU

Fiind cetatean non UE dar avand permis de sedere din Romania, ar putea persoana sa aplice pentru tax free la vama romana?
Doresc sa particip la un concurs pentru crearea unei pagini web care va contine datele despre medici (Nume, Prenume, Locul de munca si poza). Fiecare medic va fi evaluat pe baza la careva criterii de catre orice pacient sau persoana cunoscuta. Va incalca pagina aceasta legea ce tine de folosirea datelor cu caracter personal?
Aceasta inseamna ca persoana ce detine permisul de munca se poate angaja la o alta companie pina ce expira perioada de valabilitate a permisului ?

Cornel Vasile a scris:

Străinul încadrat în muncă în baza avizului de angajare, cu excepția celui pentru lucrători sezonieri, poate ocupa un nou loc de muncă, la același angajator sau la alt angajator, oricând pe perioada de valabilitate a permisului unic ori a Cărții albastre a UE.

Străinul este încadrat în noul loc de muncă în baza unui nou aviz de angajare obținut de angajator în condițiile prezentei ordonanțe.

Aceasta inseamna ca persoana ce detine permisul de munca se poate angaja la o alta companie pina ce expira perioada de valabilitate a permisului.
Sunt cetatean din inafara UE si lucrez in Romania avind permis de munca. As putea sa imi schimb jobul in alt judet avind acelasi permis de munca sau trebuie de reinceput din nou toata procedura?