avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se aplica tax free romanesc pentru cetatean non UE dar ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se aplica tax free romanesc pentru cetatean non UE dar care are permis de sedere din Romania

Fiind cetatean non UE dar avand permis de sedere din Romania, ar putea persoana sa aplice pentru tax free la vama romana?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:37, 6 Septembrie 2019
in general nu. taxarea nu are legatura cu cetatenia ci cu teritoriul. exceptii ar fi:
- personalul diplomatic
- zonele libere
- cantitati de marfuri aduse pentru uz propriu (sunt specificate in tariful vamal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezıdent permıs de sedere brhns brhns sunt turc am permıs de sedere termen lung rezıdent ce ın romanıa! am drept sa ıntru zona shengen fara ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Cetaten strain (non-ue) casatorit cu cetatean roman. strainul poate calatori fara viza in statele ue? alinasku alinasku Rog specificati daca un cetatean indian, casatorit cu un cetatean roman, avand si permis de sedere (pe urmatorii 5 ani) in Romania, poate calatori fara viza in ... (vezi toată discuția)