avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Folosirea datelor personale
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Folosirea datelor personale

Doresc sa particip la un concurs pentru crearea unei pagini web care va contine datele despre medici (Nume, Prenume, Locul de munca si poza). Fiecare medic va fi evaluat pe baza la careva criterii de catre orice pacient sau persoana cunoscuta. Va incalca pagina aceasta legea ce tine de folosirea datelor cu caracter personal?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:48, 19 Decembrie 2018
Nu stiu, in orice caz medicii va pot da in judecata daca ceva nu le convine.
medicii se vor inscrie singuri pe site spre a fi evaluati? nu e nici o problema.
se va folosi o baza de date gata completata? furnizorul bazei de date o s-o pateasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen administrare site matrimoniale ion71 ion71 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea intrebare: In cazul deschiderii si administrarii unui site de matrimoniale, care este codul ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)
Ce legislatie se aplica? camiha camiha O firma dintr-un stat UE furnizeaza servicii electronice in Romania printr-o adresa de web www.x.ro. Dreptul de folosire a adresei web revine furnizorului in ... (vezi toată discuția)