La raportul meu privind mutarea de la un compartiment la altul in aceeași unitate de pe o funcție similară cu cea pe care o dețin pe o funcție vacantă in urma pensionarii unei colege mi sa răspuns că conform legii 152 /2017 art 31 se pote face ceea ce am cerut eu . Vă rog sa mi Spune-ți care este baza legală
Ca personal civil contractual intr-o unitate militară doresc mutarea din motive personale la un alt compartiment din aceeași unitate pe o funcție vacanța similară cu cea pe care sunt încadrată . Care este procedura și baza legală ?
Cu aceeași situație ma confrunt și nu mi se deconteaza factura întrucât hotelul la care m am cazat nu este in lista ministerului de turism deși in ordine nu se specifica structuri turistice de cazare clasificate . Ce vina am eu ca acel agent economic nu a reușit sa și ia autorizația de clasificare , mie mi-a emis factura și bon fiscal
Cu aceeași situație ma confrunt și nu mi se deconteaza factura întrucât hotelul la care m am cazat nu este in lista ministerului de turism deși in ordine nu se specifica structuri turistice de cazare clasificate . Ce vina am eu ca acel agent economic nu a reușit sa și ia autorizația de clasificare , mie mi-a emis factura și bon fiscal