avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ca personal civil contractual intr-o unitate militară ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ca personal civil contractual intr-o unitate militară doresc ...

Ca personal civil contractual intr-o unitate militară doresc mutarea din motive personale la un alt compartiment din aceeași unitate pe o funcție vacanța similară cu cea pe care sunt încadrată . Care este procedura și baza legală ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 5 Martie 2021
Mutarea nu exista reglementata in legislatie pentru personalul contractual, ci doar pentru functionarii publici.

Codul Muncii
Art. 41
(1) Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
(3) Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
a) durata contractului;
b) locul muncii;
....
La raportul meu privind mutarea de la un compartiment la altul in aceeași unitate de pe o funcție similară cu cea pe care o dețin pe o funcție vacantă in urma pensionarii unei colege mi sa răspuns că conform legii 152 /2017 art 31 se pote face ceea ce am cerut eu . Vă rog sa mi Spune-ți care este baza legală
Art.31 se refera la Încadrarea și promovarea unor categorii de personal si nu la mutare.

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare dintr-un compartiment in altul Justitiarul711 Justitiarul711 Se poate afectua mutarea unui functionar contractual dintr-un compartiment in altul, cu post cu tot, doar prin dispozitie de mutare eliberata de primar, sau ... (vezi toată discuția)
Mutare/trasnfer personal contractual in interiorul institutiei. Kyandra Kyandra Buna seara, Tocmai am primit normativul de personal de la prefectura, prin care ma anunta ca am 30 de posturi per institutie si inca 5 posturi separat, ... (vezi toată discuția)
Promovare alexandrinagina alexandrinagina are dreptul la promovare ????? o salariata in functia de referent se afla la gradul I(MAX). in legea cadru 153/2017 exista si gradul următorIA pt aceasta ... (vezi toată discuția)