Tocmai am primit normativul de personal de la prefectura, prin care ma anunta ca am 30 de posturi per institutie si inca 5 posturi separat, pentru biroul de proiecte cu finantare europeana.
Din cele 5 posturi "europene" aprobate, am ocupat doar unul, celelalte 4 fiind vacante si contractuale. Ce varianta am sa pot transfera/muta pe aceste posturi 4 contractuali, actualmente angajati in ale compartimente ale primariei? (daca nu-i pot muta aici, sunt obligata sa concediez exact 4 persoane; daca i-as putea muta pe aceste posturi vacante, as iesi exact pe "cheie").
Problema este ca am cautat peste tot in Codul Muncii, dar nu am vazut posibilitate de transfer/mutare in alt compartiment pentru contractuali; am vazut doar delegare/detasare, care nu ma ajuta in vreun fel. Are cineva vreo idee??
Pai atunci nu faceti un proiect de hotarare prin care sa modificati organigrama si numarul de posturi a primariei in conformitate cu noile aberatii (standarde...:()?
Dupa aprobarea hotararii,ii puneti pe oameni sa faca cerere de schimbare a locului muncii de la compartimentul x la y, le intocmiti acte aditionale mentionand la inceputul actului aditional faptul ca s-a incheiat pe baza hotararii x, normativului y si cererii salariatului.
Nu se face asa ceva fara mentionarea bazei legale care permite efectuarea transferului/mutarii (art. X din legea Y). La functionarii publici, transferul este reglementat de legea 188/1999, la contractuali nu am vazut asa ceva in Codul Muncii (acolo se prevede doar delegare/detesare, care nu ma ajuta nici una din ele).#-o
Oare care ar putea fi temeiul legal pentru personal contractual?...:hammer:
Art. 41. - (1) Contractul individual de munca poate fi modificat numai prin acordul partilor.
(3) Modificarea contractului individual de munca se refera la oricare dintre urmatoarele elemente:
b) locul muncii;