avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer pers. Contractual inspector IA in cadrul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer pers. Contractual inspector IA in cadrul unui ...

Buna ziua. Sunt personal contractual inspector IA in cadrul unui compartiment al unui serviciu public local. As dori sa ma "mut" in alt compartiment din cadrul aceluiasi serviciu public, tot pe un post de personal contractual vacant dar acolo este gradul II (deci inferior fata de postul detinut in prezent) si eu doresc sa-mi pastrez gradul. Intrebarea este: pot sa ma "mut" definitiv? Am inteles ca delegarea si detasarea sunt pe perioada determinata si doar transferul este definitiv. Nu ma intereseaza doar o mutare pe per. determinata. Pe oricine am intrebat, de la resurse umane din serviciul nostru, mi au raspuns diferit. Ba ca nu este posibil transferul in cadrul aceluiasi serviciu public, ba ca funcția mea are gr.IA si cealalta functie are gr.II. Ideea e ca atat intr un loc cat si in celalalt as munci acelasi lucru. La compartimentul unde as vrea sa merg au nevoie de personal si programul de lucru e fix, de luni-vineri, 8h/zi fara sărbători legale pe cand unde sunt acum programul de lucru e de luni-duminica de 8-12/zi, inclusiv in sărbătorile legale (fara sa se depaseasca nr total de ore/luna). Ce trebuie sa fac? Care ar fi pasii de urmat? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2021
ClaudiuA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 5 August 2021
Transferul opereaza intre doua institutiipublice , iar mutarea este numai pentru functionarii public ....
Mulțumesc pt raspuns. Sa inteleg atunci ca nu am nicio posibilitate sa ma "mut" in celalalt compartiment?
Doar prin schimbarea/modificarea locului de munca ,conform art.41 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer in cadrul unui compartiment MioaraB MioaraB Buna ziua. As avea nevoie de o indrumare. Lucrez in cadrul unui serviciu de asistenta sociala ca sef serviciu. Serviciul este structurat pe 5 compartimente. ... (vezi toată discuția)
Mutare b123 b123 Functionar public intr o institutie publica se poate muta la Politia Locala? (vezi toată discuția)
Transfer la cerere pe post similar administratie publica, functionar public mela2008 mela2008 Buan ziua. Sunt functionar public in administratia publica locala, incadrata inspector principal gradatia 3, lucrez aici din 2004 (aprilie). Dupa intoarcerea ... (vezi toată discuția)