Buna ziua. Sunt personal contractual inspector IA in cadrul unui compartiment al unui serviciu public local. As dori sa ma "mut" in alt compartiment din cadrul aceluiasi serviciu public, tot pe un post de personal contractual vacant dar acolo este gradul II (deci inferior fata de postul detinut in prezent) si eu doresc sa-mi pastrez gradul. Intrebarea este: pot sa ma "mut" definitiv? Am inteles ca delegarea si detasarea sunt pe perioada determinata si doar transferul este definitiv. Nu ma intereseaza doar o mutare pe per. determinata. Pe oricine am intrebat, de la resurse umane din serviciul nostru, mi au raspuns diferit. Ba ca nu este posibil transferul in cadrul aceluiasi serviciu public, ba ca funcția mea are gr.IA si cealalta functie are gr.II. Ideea e ca atat intr un loc cat si in celalalt as munci acelasi lucru. La compartimentul unde as vrea sa merg au nevoie de personal si programul de lucru e fix, de luni-vineri, 8h/zi fara sărbători legale pe cand unde sunt acum programul de lucru e de luni-duminica de 8-12/zi, inclusiv in sărbătorile legale (fara sa se depaseasca nr total de ore/luna). Ce trebuie sa fac? Care ar fi pasii de urmat? Mulțumesc!