avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontare servicii turistice MAPN
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontare servicii turistice MAPN

Bună ziua, unitatea militară unde lucrez nu dorește să-mi deconteze factura pentru serviciile turistice, pe motiv că Vila unde am fost cazat nu este in acea lista aprobată de către Ministerul turismului. Stiu ca este o precizare la aceea lege. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia aceata Va multumesc ,!!
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
Botox, utilizator
Cel mai recent răspuns: euiuli , utilizator 14:46, 14 Octombrie 2020
Cu aceeași situație ma confrunt și nu mi se deconteaza factura întrucât hotelul la care m am cazat nu este in lista ministerului de turism deși in ordine nu se specifica structuri turistice de cazare clasificate . Ce vina am eu ca acel agent economic nu a reușit sa și ia autorizația de clasificare , mie mi-a emis factura și bon fiscal
Cu aceeași situație ma confrunt și nu mi se deconteaza factura întrucât hotelul la care m am cazat nu este in lista ministerului de turism deși in ordine nu se specifica structuri turistice de cazare clasificate . Ce vina am eu ca acel agent economic nu a reușit sa și ia autorizația de clasificare , mie mi-a emis factura și bon fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)
Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)
Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)