Multumesc! Pana sa ajung pe acest forum am citit ceva si am inteles ca nu e obligatoriu sa reduci capitalul social in cazul in care se vinde un activ,dar asociatii chiar doresc micsorarea acestuia, de aceea am pus intrebarea despre vanzare.
Cu procedeul am inteles-o si am facut....motivele...mai vedem.
Oricum, va multumesc!Sunt multe aspecte ciudate la firma asta,dar macar cu unul m-am luminat:P
Redactarea AGA e problema.Daca scriu " .....Reducerea capitalului social la .....lei, structura fiind :
- X, aport in numerar de .... lei,... parti sociale in valoare nominala de 10 lei fiecare-..% din capitalul social.
- Y, aport in numerar de ... lei,.. parti sociale in valoare nominala de 10 lei fiecare-..% din capitalul social."
Nu e destul,nu-i asa?!! Asta e problema,ca nu gasesc un model dupa care sa ma orientez.
Merci pt.raspuns,dar nu modalitatile in sine sunt problema(am citit lg),ci un model...asta-mi lipseste.Practica ma omoara.Nu e responsabilitatea mea sa ma ocup cu asta,dar ..vrea seful.
Lucrez pt. o firma care doreste sa vanda un activ o cladire din panouri metalice.Capitalul social e format si din numerar +aport in natura ..exact aceasta cladire.Se doreste reducerea capitalului social.Daca se poate, sa-mi dati un model de cum se poate face reducerea in acest caz.Multumesc anticipat
On-line nu se poate,nu de alta,dar cel de la care am cumparat firma a platit toate contributiile(marturie stau OP),dar a omis sa depuna aceste declaratii.El spune ca le-a inregistrat la ANOFM,dar nu pot sa cred...imi vine rau cand ma gandesc la amenda.Un pic de ajutor,va rog!
Stiu ca e un subiect pueril,dar nu realizez unde se depune declaratia Anexa 1.1.+1.2 privind evidenta nominala a asiguratilor si a oblig.de plata catre bug.asig.soc.de stat. Se depune la Casa de pensii?#-o