Buna ziua sunt administratorul unei firme proaspat infintat cu activitate principal comert cu autotuturisme intracomunitar.
Intrbarea mea ar fi ,daca vand pentru persoane fizice imi trebuie casa de marcat? Daca da de ce??? avand in vedere ca nu poti sa dai bon fiscal pe zii la o persoana fizica de valoarea mai mare de 10000 ron pe zii.Eu o sa vand cu 20 - 33 de mii . Daca intrebi finantele zice ca trebuie casa de marcat.Daca intreb in domeniu pe cei care se ocupa cu asa ceva zice ca nu trebuie ca plata se face prin virament bancar persoana fizica-firma.
Buna ziua! O persoana fizica daca cumpara si revinde mai multe masini pe an (4buc) cumparate de la o societate comerciala din Romania, trebuie sa plateasca intr-un fel impozit pe venit sau cum se procedeaza in acest caz?
Buna seara.Am un telefon in garantie care am trimis predat la reparat.Ma suna de la service ca numai contra cost repara ca am touchscreenul crapat un pic.Mentionez faptul ca la predarea telefonului la un magazin altex telefonul nu avea nimic. Scrie in proces verbalul de predare ca (urme de folosinta ).Ce e de facut im situatia de fata.?Unde sa ma adresez?