avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs in garantie.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs in garantie.

Buna seara.Am un telefon in garantie care am trimis predat la reparat.Ma suna de la service ca numai contra cost repara ca am touchscreenul crapat un pic.Mentionez faptul ca la predarea telefonului la un magazin altex telefonul nu avea nimic. Scrie in proces verbalul de predare ca (urme de folosinta ).Ce e de facut im situatia de fata.?Unde sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Tyepi , utilizator 20:43, 18 Ianuarie 2019
Buna seara.

Daca in procesul verbal de predare primire nu exista nicio mentiune referitoare la respectiva crapatura a ecranului, contactati din nou service-ul (e-mail, notificare scrisa) spunandu-le ca va veti adresa ANPC in cazul in care nu va repara telefonul. Daca nu vor sa-l repare nici in acest caz, veti formula o plangere impotriva lor catre ANPC.
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocatura Nitu Paul, Avocat
Ne lasand timp ptr emauluri deja au si trimis telefonul inapoi e la curier. In proces verbalul de predare scrie ca urme de folosinta atit.
Am si trimis emailul acuma.

Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
Tyepi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Problema service garantie smartphone deiucluj deiucluj Salut tuturor. Sa o luam cu inceputul. Am cumparat second-hand un telefon, HTC 510. Dupa cateva zile de folosire, am observat ca touchscreen-ul facea ... (vezi toată discuția)
Telefon Chitros Chitros Am trimis un telefon in service printr-un magazin altex. Acesta a venit inapoi nereparat si fara sa fie scos din garantie. Este posibil asa ceva?? Dupa ce am ... (vezi toată discuția)