Buna ziua sunt administratorul unei firme proaspat infintat cu activitate principal comert cu autotuturisme intracomunitar.
Intrbarea mea ar fi ,daca vand pentru persoane fizice imi trebuie casa de marcat? Daca da de ce??? avand in vedere ca nu poti sa dai bon fiscal pe zii la o persoana fizica de valoarea mai mare de 10000 ron pe zii.Eu o sa vand cu 20 - 33 de mii . Daca intrebi finantele zice ca trebuie casa de marcat.Daca intreb in domeniu pe cei care se ocupa cu asa ceva zice ca nu trebuie ca plata se face prin virament bancar persoana fizica-firma.
Ajutor, va rog!
Victorius
Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe net clientilor ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.