avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat pentru comertul cu autotuturisme ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat pentru comertul cu autotuturisme intracomunitar?

Buna ziua sunt administratorul unei firme proaspat infintat cu activitate principal comert cu autotuturisme intracomunitar.
Intrbarea mea ar fi ,daca vand pentru persoane fizice imi trebuie casa de marcat? Daca da de ce??? avand in vedere ca nu poti sa dai bon fiscal pe zii la o persoana fizica de valoarea mai mare de 10000 ron pe zii.Eu o sa vand cu 20 - 33 de mii . Daca intrebi finantele zice ca trebuie casa de marcat.Daca intreb in domeniu pe cei care se ocupa cu asa ceva zice ca nu trebuie ca plata se face prin virament bancar persoana fizica-firma.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:11, 21 Ianuarie 2021
Daca nu primiti banii decat prin banca, nu aveti nevoie de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu amanuntul/ cu ridicata adi02ro adi02ro buna ziua! am urmatoarea situatie in cadrul firmei: s.c. cu cod caen \\" comert cu amanuntul...\\" , am o singura gestiune, de aici vand cu - bon de la casa ... (vezi toată discuția)
Ajutor, va rog! Victorius Victorius Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe net clientilor ... (vezi toată discuția)
Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)