avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate STROE C

Activitate STROE C

Discuție Copii
După divorț am lăsat copii la mama lor cu custodie comună. Aceasta a transferat copii la o altă școală fără ca eu să stiu. E legal ce a facut ?
Discuție Spatiu locativ
In 2018 am luat un spatiu o persoana care in momentul de fata a plecat in Anglia la muncă spunandu-mi ca nu se mai intoarce ..Ce trebuie să fac ca aceasta persoana sa nu mai figureze cu documentele pe adresa mea??? VA MULTUMESC
Din greseala un timp ce făceam o manevră de întoarcere am acordat o masina care stationa fara ă realiza ca am facut acest lucru fiind zăpada pe carosabil...mentionez ca nu am vazut ca am zgariat bara din spate a acelei masini staționare si am continuat drumul..dupa 2 ore ă venit un Agent de la circulatie si mi-a zis ca am avut acest incident si mi-a suspendat permisul de conducere pe 60 zile co o amenda de 900 RON.. ..e legal acest lucru???
Da am inteles asta, dar e legal sa uzeze datele mele personale fara consimțământul meu avand in vedere ca ea nu mai locuieste cu mine de pe data de 05/01/2018???

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Pana cand nu contestati paternitatea acest copil este, LEGAL al dumneavoastra.
Va trebui sa va adresati instantei cu o actiune in tagada paternitatii in temeiul art. 429 C.Civ.

Am fost în divorț cu fosta sotie de un an....in acest timp a avut relatii cu mai multi bărbați si a ramas însărcinată...in prezent ea locuieste cu unul dintre ei si la începutul lunii decembrie ă nascut la maternitatea din RM VÂLCEA si s-a intors acasa înregistrând copilul pe numele meu utilizând in mod abuziv fara consimțământul meu datele mele cu caracter personal ...ce trebuie sa fac sa raspunda in fata legii pentru acest abuz??? Mentionez ca avem o hotărâre definitivă a divorțului cu doua luni inainte sa nasca care inca nu a ajuns la noi....va multumesc