avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Ani.74

Activitate Ani.74

Ce anume cred? A mai trecut un an în care nu l-a interesat, cu toate că am sperat asta pentru copil. De aceea întreb, vreau să știu dacă se ia în calcul și nepăsarea lui continuă în caz că se va ajunge in instanța. Și mai cred că de aceea a fost creat acest forum, pentru discuții.

gi-jane2 a scris:

Ati intrebat asta in fiecare an, ce credeti ca se schimba anual ?

Revin după ani cu aceeași întrebare. Dacă pe tată nu l-a interesat soarta copilului (vârstă + 3 ani) tot are dreptul asupra lui atunci când își va aminti că are un copil?
In cazul în care pe tata nu l-a interesat absolut nimic de viața copilului până în prezent înțeleg că el are drepturi egale cu mama doar pentru simplul fapt că a recunoscut copilul. Lege total nedreapta nu doar pentru mamă, ci și pentru copil. Practic un străin poate veni să îl ia de mânuță și să plece cu el. Degeaba îl dau in judecată,
Mulțumesc pentru răspuns. Zi bună!
Tatăl biologic are vreun drept asupra copilului minor în vârstă de 2 ani jumătate atâta timp cât nu l-a interesat până acum de el? Nu a contribuit cu absolut nimic la creșterea lui. Poate fi decăzut din drepturi? Și dacă da în ce condiții.
Răspuns la discuția Copil minor
Va mulțumesc pentru răspuns. Însă copilul are 1 an și trei luni. De ce are drepturi ca părinte daca obligațiile nu și le asumă?
Discuție Copil minor
Ce drepturi are un parinte asupra copilului, atâta timp cât nu a contribuit cu nimic la creșterea lui de când a venit pe lume.. Iar acum e plecat din țară amenințând că la întoarcere îmi va lua copilul.
Răspuns la discuția Program.vizita
Mulțumesc.
Discuție Program.vizita
Cum se stabilește programul de vizită pentru un bebeluș de opt- nouă luni? Poate fi lipsit de prezenta mamei?
Răspuns la discuția Custodia exclusivă
Mulțumesc pentru răspuns. Nu stiu cum voi face, dar stiu ca nu vreau ca al meu copil să sufere. Doar el contează.
Răspuns la discuția Custodia exclusivă
Nu îl interesează. Dar vrea să îmi facă mie viata un calvar. Spune că vom sta doar prin tribunal. Asta ca să vă dați seama cât ține la copil. Pe el îl interesează doar să îmi facă mie rău, din pacate. Atăt.