avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revin după ani cu aceeași întrebare. Dacă pe tată ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revin după ani cu aceeași întrebare. Dacă pe tată nu l-a ...

Revin după ani cu aceeași întrebare. Dacă pe tată nu l-a interesat soarta copilului (vârstă + 3 ani) tot are dreptul asupra lui atunci când își va aminti că are un copil?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:18, 19 Noiembrie 2021
Da, dreptul lui este conferit de lege, dar poate fi limitat de către instanța de judecată dacă există motive întemeiate.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati intrebat asta in fiecare an, ce credeti ca se schimba anual ?
Ce anume cred? A mai trecut un an în care nu l-a interesat, cu toate că am sperat asta pentru copil. De aceea întreb, vreau să știu dacă se ia în calcul și nepăsarea lui continuă în caz că se va ajunge in instanța. Și mai cred că de aceea a fost creat acest forum, pentru discuții.

gi-jane2 a scris:

Ati intrebat asta in fiecare an, ce credeti ca se schimba anual ?

Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2021
Ani.74, utilizator
pe el nu il intereseaza an de an, dvs reveniti cu aceeasi intrebare, dar de actionat,,actionati intr-un fel sau doar ne aduceti la cunostinta ?
ca raspunsuri ati primit mereu, la aceeasi intrebare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara retroactiv Matei-Ioan Matei-Ioan Am un copil de 3.6 ani care nu a fost recunoscut de tatal natural. La vremea respectiva nu m-am agitat, considerand ca e mai usor asa pentru mine, dar in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alinadd alinadd Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns obiectiv cu privire la urmatoarea situatie: Sunt nascuta in anul 1987, am 24 de ani. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara sorana_g sorana_g buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns: ce sanse am sa obtin o pensie alimentara de la tatal copilului meu, daca nu am fost niciodata casatorita cu ... (vezi toată discuția)