avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate tataitu88

Activitate tataitu88

Sunt administrator unic la S.R.L.-ul pentru care am făcut superficia. Altcineva este proprietarul pământului.

raluk0207 a scris:

Dvs ce calitate aveți?

Bună ziua!
Vreau să radiez o superficie care a fost făcută pentru un program AFIR. Pământ pe care e amplasată vreau să-l vând.
Întrebări:
Pot face radierea la orice notar din țară?
Cam cât timp durează?
Cât costă?
Mulțumesc pentru răspunsuri!
Bună ziua!
Am fost pensionată pe caz de invaliditate în noiembrie 2020 (operată - sector, cancer de sân). Am 60 de ani, cu o vechime în muncă de 35 ani și 4 luni. Știu că pot fi pensionată la limită de vârstă în ianuarie 2025. În noiembrie anul acesta ar trebui să depun dosarul de revizuire.
Întrebari
- îl mai depun dacă în Legea 263/2010 art. 79, litera c, prevede că persoanele care au vârsta mai mică cu până la 5 ani faţă de vârsta standard de pensionare şi au realizat stagiile complete de cotizare nu mai sunt supuşi revizuirii medicale pensionării de invaliditate?
- este posibil să îmi fie ridicat dreptul pensiei de invaliditate sau trecută la un alt grad de handicap?
- pot ieși la pensie anticipat (nu am vârsta) și cu cât se diminuează aceasta?
Vă mulțumesc!
Discuție RADIERE AUTO
Va rog, ajutati-ma!!!
Vreau sa radiez o masina vanduta in Bulgaria. Am fost la politie cu toate actele ce sunt trecute pe net, pe site-ul lor. Totul foarte bine pana cand mi-au cerut cartea de identitate, in original! Cred ca este un non sens. Aceasta este la noul proprietar, in Bulgaria. Cum as putea sa rezolv aceasta problema?
Discuție radiere auto
Va rog, ajutati-ma!!!
Vreau sa radiez o masina vanduta in Bulgaria. Am fost la politie cu toate actele ce sunt trecute pe net, pe site-ul lor. Totul foarte bine pana cand mi-au cerut cartea de identitate, in original! Cred ca este un non sens. Aceasta este la noul proprietar, in Bulgaria. Cum as putea sa rezolv aceasta problema?