Bună ziua!
Vreau să radiez o superficie care a fost făcută pentru un program AFIR. Pământ pe care e amplasată vreau să-l vând.
Întrebări:
Pot face radierea la orice notar din țară?
Cam cât timp durează?
Cât costă?
Mulțumesc pentru răspunsuri!
Bună ziua!
Am fost pensionată pe caz de invaliditate în noiembrie 2020 (operată - sector, cancer de sân). Am 60 de ani, cu o vechime în muncă de 35 ani și 4 luni. Știu că pot fi pensionată la limită de vârstă în ianuarie 2025. În noiembrie anul acesta ar trebui să depun dosarul de revizuire.
Întrebari
- îl mai depun dacă în Legea 263/2010 art. 79, litera c, prevede că persoanele care au vârsta mai mică cu până la 5 ani faţă de vârsta standard de pensionare şi au realizat stagiile complete de cotizare nu mai sunt supuşi revizuirii medicale pensionării de invaliditate?
- este posibil să îmi fie ridicat dreptul pensiei de invaliditate sau trecută la un alt grad de handicap?
- pot ieși la pensie anticipat (nu am vârsta) și cu cât se diminuează aceasta?
Vă mulțumesc!
Va rog, ajutati-ma!!!
Vreau sa radiez o masina vanduta in Bulgaria. Am fost la politie cu toate actele ce sunt trecute pe net, pe site-ul lor. Totul foarte bine pana cand mi-au cerut cartea de identitate, in original! Cred ca este un non sens. Aceasta este la noul proprietar, in Bulgaria. Cum as putea sa rezolv aceasta problema?
Va rog, ajutati-ma!!!
Vreau sa radiez o masina vanduta in Bulgaria. Am fost la politie cu toate actele ce sunt trecute pe net, pe site-ul lor. Totul foarte bine pana cand mi-au cerut cartea de identitate, in original! Cred ca este un non sens. Aceasta este la noul proprietar, in Bulgaria. Cum as putea sa rezolv aceasta problema?