avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Superficie Bună ziua! Vreau să radiez o superficie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Superficie Bună ziua! Vreau să radiez o superficie care a fost făcută ...

Bună ziua!
Vreau să radiez o superficie care a fost făcută pentru un program AFIR. Pământ pe care e amplasată vreau să-l vând.
Întrebări:
Pot face radierea la orice notar din țară?
Cam cât timp durează?
Cât costă?
Mulțumesc pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: tataitu88 , utilizator 07:20, 21 Martie 2023
Dvs ce calitate aveți?
Sunt administrator unic la S.R.L.-ul pentru care am făcut superficia. Altcineva este proprietarul pământului.

raluk0207 a scris:

Dvs ce calitate aveți?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl schimbare administrator lucaciu_nick lucaciu_nick detin un srl cu asociat unic, fara angajat, unic administartor cu activitate taxi si as vrea fie sa radiez (s-o inchid) fie s-ai schimb administartoru. as vrea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez un autoturism vandut bybycom bybycom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Acum 1 an am vandut o masina iar noul proprietar nu a trecut-o pe numele lui stiu asta pentru ca ... (vezi toată discuția)
Un alt srl - e o solutie buna? Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: 1. Cat dureaza si cat costa desfiintarea unui sediu secundar? Va intreb pentru ca acel sediu vreau sa ... (vezi toată discuția)