avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Activitate popraz

Activitate popraz

Răspuns la discuția partaj prin notar sau instanta?
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Sper sa ne intelegem ca totusi avem un copil si trebuie sa avem o relatie civilizata si dupa divort si sa facem tot posibilul sa nu sufere f mult acest copil minunat.
Răspuns la discuția partaj prin notar sau instanta?
Acest act de partaj voluntar, se poate face si inainte de divort?
Buna ziua,
Eu si sotia mea vrem sa divortam cat mai repede si cat mai civilizat cu putinta. Vrem sa ne intelegem asupra custodiei copilului, program vizite, partaj bunuri. Cum este mai bine sa facem partajul prin notar sau prin instanta judecatoreasca?
Se poate face partajul bunurilor inainte de divort?
Multumesc
Răspuns la discuția divort - partaj bunuri
Eu in acesti patru ani am intretinut familia, avand un salariu mult mai mare decat ea, si nu am folosit banii pentru a-mi face un credit pt achizitionarea unei case (atunci preturile erau mult mai accesibile) tocmai pentru ca am zis ca daca are ea nu mai este nevoie. Legea nu este intotdeauna dreapta.
Buna ziua,

Eu si sotia mea ne-am casatorit acum 4 ani. Ea a avut un apartament dinainte de casatorie pe care l-a vandut in timpul casatoriei si din care am cumparat 2 garsoniere. In momentul de fata nu ne mai intelegem deloc si vrem sa divortam. Cum se va face impartirea acestor garsoniere in cazul unui partaj?

Multumesc,
Razvan